17 °c

Sapık müdür cezaevinde de rahat durmadı!

İzmir'de yaşları 6 ile 11 arasında değişen kız öğrencilerine cinsel içerikli film izlettiği iddiasıyla okul müdürü tutuklandı. Tutuklu bulunan müdür, bir kız öğrencisine mektup yazarak şikayetlerini geri çekmelerini istedi.

Güncel Haberi
Sapık müdür cezaevinde de rahat durmadı!
Sapık müdür cezaevinde de rahat durmadı!

İzmir'de bir okulda kız öğrencilerine cinsel istismarda bulunan okul müdürü, tutuklanmasının ardından içeride de rahat durmadı.

Bitme aşamasında olan dava, aynı okulda görev yapan öğretmen Saadet Özkan'ın Bimer'e şikayeti ile tekrar gündeme geldi. 2016 yılının 26 Haziran'da görülen davanın duruşmasında mahkeme heyeti, sanık Adil Ş.'yi tekrar tutukladı.

 120 yıl hapis istemiyle yargılanması devam eden 2 çocuk babası okul müdürü, kız öğrencisine mektup yazarak yeniden rahatsız etmeye başladı.

Okul  müdürü Adil Ş.'nin  yazdığı mektupta, suçsuz olduğunu, taciz denilen olayların oyun olduğunu ileri süren Adil Ş.'nin öğrencisine, kendilerine gösterilen ilginin gelip geçici olduğunu yazdığı öğrenildi.

Adil Ş.'nin öğrencisinden, arkadaşlarıyla konuşup, şikayetlerini geri çekmeleri için onları ikna etmesini istediği öne sürüldü. Cezaevinde öldürülmesi durumunda telafisi imkansız sonuçlar ortaya çıkacağını kaydeden Adil Ş.'nin mektubunda ayrıca "Çabuk bu yanlışı düzeltin" diyerek tehditvari bir dil kullandığı da belirtildi.

İletişimi engellendi

Mektubun gönderildiği öğrenci ve ailesi şaşkınlık yaşadı. Avukatlarıyla görüşen ailenin başvurusu üzerine, Aile Mahkemesi, sanık müdürün öğrencilere mektup, telefon gibi iletişim araçlarıyla ulaşmasının engellenmesine karar verdi.

Sıradaki Haber