17 °c

Sedat Şahin hakkında flaş karar!

Organize suç örgütü lideri Sedat Şahin, "Sarallar" ve "Şahinler" olarak bilinen iki grup arasında çıkan çatışmalara ilişkin yargılandığı dava kapsamında tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Güncel Haberi
Sedat Şahin hakkında flaş karar!
Sedat Şahin hakkında flaş karar!

Şahinler olarak bilinen organize suç örgütünün lideri Sedat Şahin, Sarallar ile çıkan çatışmalara ilişkin tutuklu yargılandığı davada tahliye edilip tekrar gözaltına alınmasının ardından çıkarıldığı mahkemece tekrar tutuklandı.  

"Sarallar" ve "Şahinler" adlı iki grup arasında çıkan çatışmalara ilişkin tutuklu yargılandığı davada 3 Kasım’da tahliye olan Sedat Şahin, cezaevi çıkışında, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’nın yürüttüğü bir soruşturma kapsamında Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince gözaltına alınmıştı.

AZMETTİRİCİLİKTEN TUTUKLANDI

İstanbul Emniyet Müdürlüğü’nde 14 gün gözaltında tutulan ve emniyet sorgusu tamamlanan Şahin ve 5 adamı bugün, "Tasarlayarak kasten öldürmeye azmettirme" suçundan, savcılığa sevk edildi.

Savcılık işlemlerinin ardından tutuklama istemiyle nöbetçi sulh ceza hakimliğine sevk edilen Şahin ve 5 adamı buradaki sorgularının ardından, "Tasarlayarak kasten öldürmeye azmettirme" suçundan tutuklandı.

Sıradaki Haber