17 °c

Şehit polis memuru Özdemir Aydın'da son yolculuğuna uğurlandı

Aydın'da Polis - Şüpheli kovalamacasında tankerle polis aracının çarpışması sonucu şehit olan polis memurları için tören düzenlendi. Törenin ardından şehit polis Yener Arslan naaşı memleketi Gaziantep'e gönderilirken, şehit polis memuru Hasan Özdemir cenazesi ise memleketi Aydın'ın Nazilli ilçesinde gözyaşları arasında toprağa verildi. Şehit olan polis memurları Hasan...

Güncel Haberi
Şehit polis memuru Özdemir Aydında son yolculuğuna uğurlandı
Şehit polis memuru Özdemir Aydın'da son yolculuğuna uğurlandı

Aydın'da Polis - Şüpheli kovalamacasında tankerle polis aracının çarpışması sonucu şehit olan polis memurları için tören düzenlendi. Törenin ardından şehit polis Yener Arslan naaşı memleketi Gaziantep'e gönderilirken, şehit polis memuru Hasan Özdemir cenazesi ise memleketi Aydın'ın Nazilli ilçesinde gözyaşları arasında toprağa verildi.

Şehit olan polis memurları Hasan Özdemir (45) ve Yener Arslan'ın (47) naaşı, hastane morgundan alınarak Nazilli Emniyet Müdürlüğüne getirildi.

Saygı duruşunda bulunulmasının ardından şehit Özdemir ve Arslan'ın öz geçmişleri okundu.

Aydın Emniyet Müdürü Rahmi Baştuğ, çok üzgün olduklarını belirterek, şehit mesai arkadaşlarına Allah'tan rahmet, yakınlarına ise başsağlığı diledi.

"Ben de polis olacağım"

Törene, şehit babasının üniformasıyla katılan üniversite öğrencisi Ogün Ali Özdemir, "Bak baba gör, senin üniformanı giyip geldim. Bu üniforma en çok sana yakışıyordu. Aslan babam, yakışıklı babam kalk oğluna sarıl. Ben onun töreninde mi giyecektim bu kıyafeti. Babam bu bayrak için şehit oldu. Şimdi o bayrağa sarılı gidiyor. Vatan sağ olsun. Ben de senin yolundan geleceğim, polis olacağım." diye gözyaşı döktü.

Şehit Yener Arslan'ın eşi Emine Arslan ise kendisine başsağlığı dileyen Vali Ömer Faruk Koçak'a, "Gitti eşim... Beni 2 çocuğumla baş başa bırakarak gitti." dedi.

Buradaki törenin ardından Özdemir'in naaşı Merkez Koca Camisi'ne getirildi. Şehidin kardeşi Onur Duman Özdemir, ağabeyinin tabutuna Fenerbahçe bayrağı bıraktı.

Özdemir'in naaşı, cenaze namazının ardından Eğriboyun Mezarlığında toprağa verildi.

Şehit Yener'in cenazesi ise memleketi Gaziantep'e gönderildi.

Sıradaki Haber