17 °c

Şehitlerinin isimleri belli oldu!

Hakkari’nin Şemdinli ilçesinde şehit olan güvenlik korucularının isimleri belirlendi.

Güncel Haberi
Şehitlerinin isimleri belli oldu!
Şehitlerinin isimleri belli oldu!

Şemdinli'nin Kuzey Irak sınırında bir grup teröristin sızma girişimi sonucu çıkan çatışmada 6 asker ve 2 güvenlik korucusu şehit olurken, 5 terörist ise etkisiz hale getirilmişti.

Çatışmada şehit olan güvenlik korucularının Osman Yeşil ve Alaattin Tekin olduğu öğrenildi. Şehitlerin yapılacak törenin ardından Toklu köyünde defnedileceği belirtildi.

BURSA'YA ŞEHİT ATEŞİ DÜŞTÜ

Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde güvenlik güçleriyle, bölücü terör örgütü mensupları arasında çıkan çatışmada şehit düşen piyade sözleşmeli er Emre Karaaslan'ın Bursa'daki evine acı haber ulaştı.

ŞEHİT KORUCULARIN YAKINLARI ÇATIŞMA BÖLGESİNDE

Hakkari'nin Şemdinli ilçesine bağlı Ortaklar bölgesinde, sisli hava ve kötü hava kosullarından faydalanarak sızmaya çalışan PKK'lı teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan güvenlik korucuları Osman Yeşil ve Alaattin Tekin'in Derecik beldesinde bulunan yakınları, çatışmanın çıktığı bölgeye akın etti.

Şehit yakınlarının bölgedeki sessiz bekleyişleri sürerken, kaçan PKK'lı teröristlerin etkisiz hale getirilme için bölgede hava destekli operasyonların devam ettiği belirtild

Sıradaki Haber