17 °c

Sevgilisiyle tartıştı! Sokağa çıkıp önüne gelene ateş etti!

İstanbul, yine ilginç bir olaya sahne oldu. Bahçelievler'de kız arkadaşıyla tartışan 21 yaşındaki Eray Aygün, sokağa çıkıp önüne gelene ateş etti. Olayda 2'si ağır 6 kişi yaralandı...

Güncel Haberi
Sevgilisiyle tartıştı! Sokağa çıkıp önüne gelene ateş etti!
Sevgilisiyle tartıştı! Sokağa çıkıp önüne gelene ateş etti!

İstanbul Bahçelievler'de sevgilisiyle tartışan 21 yaşındaki saldırgan sokağa çıkıp önüne gelen ateş etti, 2'si ağır 6 kişi yaralandı.

Saldırgan kaçtı. Polis, dün gece 21.00 sıralarında meydana gelen olay sonrası kayıpları karışan Eray Aygün adlı saldırganı yakalamayı çalışıyor. Aygün'ün cezaevlerindeki yoğunluğu ortadan kaldırmaya yönelik olarak çıkarılan infaz yasasından faydalanarak cezaevinden çıktığı tespit edildi.

ÖNCE SEVGİLİSEYLE SONRA SOKAKTA KARŞILAŞTIĞI KİŞİLERLE

Olay dün akşam 21.00 sıralarında Bahçelievler Şirinevler Mahmutbey Caddesi üzerinde meydana geldi. Sevgilisiyle tartışan 21 yaşındaki Eray Aygün dışarı çıktıktan sonra 2 kişiyle bilinmeyen bir nedenle tartışmaya başladı. Görgü tanıkları anlattıklarına göre belinden silahını çıkarıp ateşleyen Aygün tartıştığı 2 kişiyi vurdu.. Caddede yürümeye devam eden saldırgan bu kez 4 kişilik bir grubun üzerine kurşun yağdırdı. Aygün'ün bu kişeleri de "ne bakıyorsunuz" diye bağırdıktan sonra vurduğu öğrenildi.

POLİS VE SAĞLIK EKİPLERİ CADDEDE 6 YARALI BULDU

İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Sağlık ekipleri 2'si ağır 6 yaralıyı Bakırköy ve Bahçelievler'deki hastanelere kaldırdı.
Polis Aygün'ün cezaevlerindeki yoğunluğu ortadan kaldırmaya yönelik olarak çıkarılan infaz yasasından faydalanarak cezaevinden çıktığını tespit etti. Gasp suçundan cezaevinde olduğu öğrenilen Aygün'ün cezasının bitimine 1 sene kala tahliye edildiği öğrenildi. Olay sonrası kayıplara karışan Eray Aygün'ü yakalama çalışmaları devam ediyor.

Aygün'ün 6 kişiyi vurduğu sırada yaşananlar çevredeki bir dükkanın güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde silah seslerini duyan vatandaşlar dükkanlarından çıkarak olay yerine bakarken diğer vatandaşlar ise uzaklaşıyor. Yine vatandaşlar tarafından çekilen cep telefonu görüntülerinde ise sağlık ekiplerinin yerdeki bir yaralıya müdahale etmesi yer alıyor.

Sıradaki Haber