17 °c

Şöför uyudu, 8 kişi öldü!

Kastamonu'dan Ankara'ya giden yolcu otobüsü, sürücünün uyuması nedeniyle kaza yaptı. Kalecik ilçesinde devrilen otobüste 8 kişi hayatını kaybetti, 11'i ağır 32 kişi yaralandı.

Güncel Haberi
Şöför uyudu, 8 kişi öldü!
Şöför uyudu, 8 kişi öldü!

Kastamonu-Ankara seferini yapan bir yolcu otobüsü, bugün saat 06.00 sıralarında Çankırı-Çandır yol ayrımında sürücüsünün uyuması sonucu kaza yaptı. İlk belirlemelere göre 8 kişi olay yerinde hayatını kaybederken, 11'i ağır yaralı olmak üzere 32 kişi de yaralandı. Yaralılar, hastanelere nakledilerek tedavi altına alındı. Kaza ile ilgili olarak soruşturma başlatıldı.

Ankara Valiliği’nin kazaya ilişkin yaptığı yazılı açıklama şöyle:
"27.05.2017 Cumartesi günü saat 06.00 sularında, Kastamonu-Ankara seferini yapan bir yolcu otobüsü, Çankırı-Çandır yol ayrımında, sürücüsünün uyuması sonucu kaza yapmıştır. İlk tespitlere göre 8 vatandaşımız olay yerinde hayatını kaybetmiş, 11'i ağır yaralı olmak üzere 32 vatandaşımız yaralanmıştır. Yaralılar, hastanelere nakledilerek tedavi altına alınmıştır. Kaza ile ilgili olarak soruşturma başlatılmıştır. Kazada hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allahtan rahmet, yaralı vatandaşlarımıza da acil şifalar dileriz. Kamuoyuna saygıyla duyurulur."

KİMLİKLERİ BELLİ OLDU

İlk belirlemelere göre kazada hayatını kaybeden 4 kişinin İlknur Bideci (26), İlhan Özdemir (42), Ali Yıldız (19) ve Gamze Duru (25) olduğu, ölen diğer yolcuların kimlik tespitine çalışıldığı bildirildi.

Sıradaki Haber