17 °c

Şok! Ünlü otelciye kurşun yağdırdılar

Ünlü oteller zinciri Kervansaray'ın sahibi iş adamı Selim Sayılgan bu sabah otomobilinde silahlı saldırıya uğradı. Sayılgan saldırıda yara almazken, saldırganlar beyaz bir otomobille olay yerinden kaçtı.

Güncel Haberi
Şok! Ünlü otelciye kurşun yağdırdılar
Şok! Ünlü otelciye kurşun yağdırdılar

İstanbul Ayazağa'da Kervansaray Otellerinin sahibi iş adamı Selim Sayılgan'ın bu sabah otomobilinin içinde silahlı saldırıya uğradığı iddia edildi.

Kimliği belirlenemeyen saldırganların Sayılgan'ın aracına ateş ederek beyaz bir araç ile olay yerinden kaçtığı belirtildi. 

Hürriyet'in haberine göre, saldırıdan yara almadan kurtulan Sayılgan şüphelilerden şikayetçi oldu.. Olay ile ilgili soruşturmayı İstanbul Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Şube Müdürlüğü ekiplerinin yürüttüğü öğrenildi.

ALACAKLILAR MI?

Tekstil ve turizm sektöründe yatırımları bulunan Kervansaray Yatırım Holding bir süredir mali sıkıntıları ile gündemde. Gruba bağlı bazı oteller icradan satışa çıkarılmıştı. Grubun 100 milyon Euro'ya yakın borcunun olduğu belirtiliyor.

Sayılgan'a yönelik saldırının gerisinde alacaklıların olup olmadığı konusu ise yürütülecek soruşturma sonrası kesinleşecek.

Sıradaki Haber