17 °c

Soylu'dan CHP'ye sert tepki! Bizim işimiz teröristtir

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Silahlı İnsansız Hava Araçlarıyla sivillerin vurulduğu iddialarını sert bir dille yalanladı. Soylu, "Bizim işimiz teröristlerdir" dedi.

Güncel Haberi
Soyludan CHPye sert tepki! Bizim işimiz teröristtir
Soylu'dan CHP'ye sert tepki! Bizim işimiz teröristtir

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, 1 Ocak-31 Ağustos 2017 tarihleri arasında etkisiz hale getirilen 260  teröristten 55'inin Silahlı İnsansız Hava Aracıyla öldürüldüğünü açıkladı.
 
İçişleri Bakanı Soylu, "CHP Grup Başkanvekili bana diyor ki 'İçişleri Bakanı açıklasın sivillere zarar geldi mi, gelmedi mi, söyleyebilir mi?' Bizim güvenlik güçlerimiz bugüne kadar oradaki bir tek vatandaşımıza halel getirmemiştir, bunu burada net söylüyorum, getirmeyecektir. Bizim işimiz teröristledir." dedi.

İçişleri Bakanı Soylu, "1 Ocak-31 Ağustos 2017 tari̇hleri̇ arasında Emni̇yet Genel Müdürlüğü ve Jandarma Genel Komutanlığı tarafından bu hava araçlarıyla yapılan keşi̇f ve gözetlemeler neti̇cesi̇nde toplam 260 teröri̇st etki̇si̇z hale geti̇ri̇lmi̇şti̇r ve bunların 55'i̇ bi̇zzat jandarmamızın Si̇lahlı İnsansız Hava Aracı'yla vurulmuştur. 126 da sığınak ve barınak bulunmuştur, i̇çi̇nden çıkan bombanın, si̇lahın neredeyse haddi̇ hesabı yok." ifadelerini kullandı.

Sıradaki Haber