17 °c

Su kuyusunda cansız bedeni bulunmuştu! Beratcan davasında flaş karar! Beraat etti!

Türkeyi'yi derinden sarsan Beratcan cinayeti ile ilgili karar verildi. 10 yaşındaki Beratcan cinayetinde mahkeme, katil zanlısı Ersin Kaşıkçı'ya müebbet hapis cezası verdi... Beratcan'ın annesinin ise beraatine karar verildi.

Güncel Haberi
Su kuyusunda cansız bedeni bulunmuştu! Beratcan davasında flaş karar! Beraat etti!
Su kuyusunda cansız bedeni bulunmuştu! Beratcan davasında flaş karar! Beraat etti!

Geçtiğimiz yıl gerçekleşen olayda Beratcan Karakütük'ten haber alınmaması üzerine polisler arama başlatmıştı. Beratcan 15 gün sonra bir su kuyusunda cansız olarak bulundu. Olayla ilgili soruşturmada Beratcan'ın servis şoförü Ersin Kaşıkçı ve annesi Türkan Karakütük gözaltına alındıktan sonra hakkında ağırlaştırılmış müebbet hapis istemiyle dava açılmıştı.

 Mahkeme 10 yaşındaki Beratcan Karakütük cinayetinde katil zanlısı servis şoförüne ağırlaştırılmış müebbet cezası verdi. Beratcan'ın annesi ise beraat etti.

''Kocam duyarsa mahvoluruz''

Beratcan Karakütük’ü nasıl öldürdüğünü duruşmada anlatan cinayet zanlısı Ersin Kaşıkçı, “Ellerini, ayaklarını ve ağzını bantladım. Yol kenarındaki dereye götürdüm. Suyun içine soktum. Birkaç dakika sonra hareketsiz kaldı ve öldü” demişti.

Servis şoförü Ersin Kaşıkçı ile ilişkisi ortaya çıkan anne Türkan Karakütük ise “Benim çocuğumun ölümüyle ilgili hiçbir ilgim yok. Yaşadığım ilişki, gizli saklı değildi” ifadelerini kullanmıştı. 

Tutuklu yargılalan Kaşıkçı da Beratcan’ın, annesi ile kendisini ilişkiye girerken gördüğünü bunun üzerine anne Karakütük’ün kendisine “Kocam duyarsa ikimiz de mahvoluruz. Çocuğu bir şekilde hallet. Gerekirse öldür” dediğini iddia etmişti. 

Sıradaki Haber