17 °c

"Suriye'ye Acil Un Yardımı Kampanyası"

KOCAELİ (AA) - Kocaeli'nin Karamürsel ilçesinde, İnsan Hak ve Hürriyetleri (İHH) İnsani Yardım Vakfı aracılığıyla ''Suriye'ye Acil Un Yardımı Kampanyası" kapsamında temin edilen 1 tır dolusu un Suriye'ye gönderildi.İHH İnsani Yardım Vakfı Karamürsel Temsilcisi Hulki Korkmaz, Karamürsel İlhan Çınar Alanı'nda düzenlenen törende, kampanya kapsamında 25 ton un toplandığını...

Güncel Haberi
Suriye'ye Acil Un Yardımı Kampanyası
"Suriye'ye Acil Un Yardımı Kampanyası"

KOCAELİ (AA) - Kocaeli'nin Karamürsel ilçesinde, İnsan Hak ve Hürriyetleri (İHH) İnsani Yardım Vakfı aracılığıyla ''Suriye'ye Acil Un Yardımı Kampanyası" kapsamında temin edilen 1 tır dolusu un Suriye'ye gönderildi.

İHH İnsani Yardım Vakfı Karamürsel Temsilcisi Hulki Korkmaz, Karamürsel İlhan Çınar Alanı'nda düzenlenen törende, kampanya kapsamında 25 ton un toplandığını belirtti.

Duyarlı vatandaşlara teşekkür eden Korkmaz, "İHH bu saf seçiminde her zaman olduğu gibi seçimini yine mazlumlardan yana yapmış, savaş başladığından bugüne kadar bölgede eğitim, sağlık, gıda, barınma gibi birçok alanda insani çalışma yapmıştır, yapmaya da devam ediyor." dedi.

Suriye’deki trajediye duyarsız kalmadıklarını ifade eden Korkmaz, yardımlarını sürdüreceklerini kaydetti. Korkmaz, "Bu yıl da oradaki Türkmen ve diğer kardeşlerimiz için un kampanyası başlattık. Türkmen Dağı ve ihtiyaç duyulan bölgelere gönderilmek üzere 1 tırlık un yardımı toplamış bulunmaktayız. Bu yardımlar arkadaşlarımızın nezaretinde götürülerek, bölgede faaliyet gösteren İHH yetkililerine teslim edilecektir." diye konuştu.

Karamürsel Belediye Başkan Yardımcısı Haluk Özarslan ve çok sayıda vatandaş katıldığı törende, yardım tırı, dualar eşliğinde Suriye'ye uğurlandı.

Sıradaki Haber