17 °c

Survivor 2018’e katılacak 3 ünlü belli oldu

'Survivor 2018’e kimler gidiyor?' sorusunun cevabı belli oldu. Acun Ilıcalı, k Survivor All Star'a ünlü olarak Nagihan Karadere, Merve Aydın ve Sema Aydemir'in gideceğini duyurdu. Daha önce gönüller takımı için Cumali Akgül'ün ismi açıklanmıştı.

Güncel Haberi
Survivor 2018’e katılacak 3 ünlü belli oldu
Survivor 2018’e katılacak 3 ünlü belli oldu

Survivor 2018’le ilgili uzun süredir beklenen açıklama Acun Ilıcalı’dan geldi. Televizyonun dahi çocuğu Acun Survivor 2018’de yarışacak 3 yarışmacıyı duyurdu. Kişisel twitter hesabından açıklama yapan Acun Ilıcalı, Survivor All Star ünlülülerin yeni seçilecek gönüllülere karşı mücadele vereceğini ifade etti. Acun’un daha önceki sezonlardan seçtiği üç gönüllü ise Sema Aydemir, Nagihan Karadere ve Merve Aydın.

TURABİ SURVİVOR’A KATILACAK MI?

Survivor’da daha önce iki kere şampiyonluk sevinci yaşayan Turabi Çamkıran’ın 3.kez adanın yolunu tutup tutmayacağı ise henüz belirsiz. Survivor’un ardından çeşitli televizyon dizileri ve sinemada da boy gösteren Turabi, sosyal medya hesabından, “'3. defa Survivor mı? 'İmkânsız...' dedi gururum. 'Riskli...' dedi. Tecrübem, 'Manasız...' dedi. Mantığım, 'Yine de denemeye değer' dedi. Kalbim... 'Seneye görüşürüz'” ifadelerini kullanmıştı.

GÖNÜLLERİN İLK YARIŞMACISI CUMALİ

Survivor’un yeni sezonunda gönüllüler takımında yarışacak bir ismin kimliği de biliniyor. Acun Ilıcalı, geçtiğimiz haftalarda Beyaz Show’da Iğdır’dan İstanbul’a Survivor’a katılmak için yürüyen Cumali Akgül’ün yarışmaya dahil edileceğini duyurmuştu. Ancak Acun, Cumali’nin yaptığını bir başkasının yapması durumunda bunu bir kriter olarak değerlendirmeyeceklerini ve bir daha bu şekilde Survivor’a kimseyi almayacaklarını belirtti.  

NAGİHAN KARADERE KİMDİR?

Survivor’un unutulmaz yarışmacılarından Nagihan Karadere, 1984 doğumlu. 2003’teki Balkan Gençler Şampiyonası’nda altın madalyaya ulaşarak dikkatleri üzerine çeken milli atlet son olarak Londra Olimpiyatları’nda talihsiz bir an yaşayarak yarış dışı kalmıştı. Nagihan, 2016’daki yarışmada Çeyrek finale kadar yükselmiş ve yarışmayı 5. olarak tamamlamıştı. 

MERVE AYDIN KİMDİR?

1990 doğumlu Merve Aydın, ENKA spor kulübünün atleti. İstanbul doğumlu milli atlet, 2008'deki Dünya Gençler Atletizm Şampiyonası ve 2011'deki Avrupa 23 yaş altı Atletizm Şampiyonası'nda 800 metre gümüş madalya alan Merve Aydın, yine aynı yıl 23 yaş altı Atletizm Şampiyonası'ndaki başarısı ile Olimpiyat B barajını aşmayı başardı. 2012 Londra Olimpiyatları’nda sakatlanıp yarışı gözyaşları içinde bırakan Merve Aydın o dönem gazete manşetlerinde büyükçe yer aldı. 800 metrede Türkiye rekortmeni olan Merve Aydın, 2014’deki yarışmada Ahmet Dursun’la birlikte 3.lüğü paylaştı.  

SEMA AYDEMİR KİMDİR?

Survivor 2017’nin en başarılı yarışmacılarından Sema Aydemir ya da Sema Apak, 400 metre yarışmalarındaki performansıyla sporseverlerin yakından tanıdığı bir atlet. Güçlü fiziği ve hırsıyla dikkat çeken Sema Aydemir 31 yaşında.  Son olarak 2012 Londra Olimpiyatlarında yarışan Sema Aydemir, bir başka milli atlet, çekiç atma sporcusu Eşref Apak ile evliydi, ancak yarışma öncesi anlaşmalı olarak eşinden ayrıldı.  Survivor Sema’nın Ali ismind6e bir oğlu bulunuyor. 

Sıradaki Haber