17 °c

Suudi Arabistan Prensi Al Saud, Hatay'da

HATAY (AA) - Suudi Arabistan Prensi Abdülaziz Bin Turki Bin Abdülaziz Al Saud, Hatay Valisi Erdal Ata'yı makamında ziyaret etti. Valilikten yapılan açıklamada, Prens Al Saud, gösterilen misafirperverlikten dolayı Vali Ata'ya teşekkürlerini ileterek, daha önce de geldiği Hatay'da Suriyelilere gösterilen insani yaklaşımın tüm insanlığa örnek olması gerektiğini belirtti. Vali...

Güncel Haberi
Suudi Arabistan Prensi Al Saud, Hatay'da
Suudi Arabistan Prensi Al Saud, Hatay'da

HATAY (AA) - Suudi Arabistan Prensi Abdülaziz Bin Turki Bin Abdülaziz Al Saud, Hatay Valisi Erdal Ata'yı makamında ziyaret etti.

Valilikten yapılan açıklamada, Prens Al Saud, gösterilen misafirperverlikten dolayı Vali Ata'ya teşekkürlerini ileterek, daha önce de geldiği Hatay'da Suriyelilere gösterilen insani yaklaşımın tüm insanlığa örnek olması gerektiğini belirtti.

Vali Ata da Al Saud'u, birçok kadim medeniyete ev sahipliği yapmış olan ve yüzyıllardır üç semavi dinin hoşgörü içinde birlikte yaşadığı Hatay'da ağırlamaktan memnuniyet duyduğunu ifade etti.

Hatay Valisi Ata ve Suudi Prens daha sonra, Hatay'da geçici koruma statüsünde misafir edilen Suriyelilere yönelik olarak Kızılay vasıtasıyla yapılan yardımların koordinasyonu hakkında fikir alışverişinde bulundu.

Ata ve Suudi Prens Al Saud insani gerekçelerle ilde misafir edilen Suriyelilere Türk Kızılay'ı koordinasyonunda verilen eğitim, sağlık ve diğer yardım faaliyetlerini yerinde inceledi.

Sıradaki Haber