17 °c

Tacize uğrayan genç kızlara polis dayağı!

İzmir'de motosikletli şahıslar tarafından tazcize uğradıklarını belirten genç kızların polis tarafından darp edilmesi olayına ilişkin yürütülen soruşturma tamamlandı.

Güncel Haberi
Tacize uğrayan genç kızlara polis dayağı!
Tacize uğrayan genç kızlara polis dayağı!

İzmir Alsancak'ta 10 Ağustos gecesi, motosikletli kişiler tarafından tacize uğrayan iki  genç kız şikayetçi olmak için Alsancak Polis Karakolu'na gittiİddialara göre genç kızlar görevli memur O.Y. tarafından darp edilmiş, güvenlik kameralarına da yansıyan darp görüntüleri sonrası taraflar birbirinden şikayetçi olmuştu

Genç kızları darp eden polis memuru tacize uğrama nedenlerini giydikleri kıyafete bağlamıştı. İzmir Cumhuriyet Savcısı Nurettin Ulutaş tarafından hazırlanan iddianamede, polis memuru O.Y.'nin 9 aydan 3.5 yıla kadar hapsi istendi.

9 yıldan 3.5 yıla kadar hapsi isteniyor

İddianamede, polis memuru O.Y.'nin kasten yaralama ve hakaret suçunu işlediğinin kamera görüntülerinde ve tanık ifadelerinde net olduğu vurgulandı. Polis memuru O.Y.'nin ifadesi de iddianamede yer aldı. Polis memuru, genç kızlara hakaret etmediğini, müşteki Derya Kılıç'a vurmadığını, ağzını kapatmak için üzerine yürüdüğünü ve kelepçe takmak için yere yatırdığını söyledi. İddianamenin kabul edilmesinin ardından polis memuru O.Y. 9  yıldan 3.5 yıla kadar hapis cezası istemiyle yargılanacak.

Sıradaki Haber