17 °c

Tam iki yıl önce dedi, Cem bugün bıraktı!

Ünlü sosyal medya uzmanı Tuğrul Yılmaz’ın iki yıl önce, İzzet Çapa aracılığı ile yaptığı ‘Cem Yılmaz sosyal medyadan uzak dursun’ çağrısı bugün karşılık buldu.

Güncel Haberi
Tam iki yıl önce dedi, Cem bugün bıraktı!
Tam iki yıl önce dedi, Cem bugün bıraktı!

HaberTam Yazı İşleri/ İSTANBUL

Ünlü komedyen Cem Yılmaz, Twitter ve İnstagram sayfalarında yaptığı paylaşımlara gelen yorumlar yüzünden radikal bir karar aldı. Sosyal medyada sık sık kendini eleştirenlerle polemik yaşayan Yılmaz, bundan böyle her iki mecrada da paylaşım yapmayacağını duyurdu.

‘UZAK DURSUN’ DEMİŞTİ

Cem Yılmaz’ın bu kararı sonrası akıllara iki yıl önce İzzet Çapa’ya bir röportaj veren ünlü sosyal medya uzmanı Tuğrul Yılmaz geldi. Tuğrul Yılmaz o dönem ünlü komedyenin sosyal medyada çok başarısız olduğunu belirtmiş ve bu mecralardan uzak durması gerektiğinin altını çizmişti.

‘FIKRAYLA BU İŞ OLMAZ’

Sosyal medya uzmanı 17 Ekim 2015’te çıkan röportajında şu ifadeleri kullanmıştı: Bir yandan Tarkan gibi yaşayıp işine geldiği zaman televizyon programlarına çıkacaksın, öte yandan da Twitter’da yazdığın Nasreddin Hoca fıkralarıyla insanları güldürmeye çalışacaksın. Kusura bakmasın ama Twitter’da yazdıklarına hiç gülmüyorum!  

‘ONUN İŞİ BU DEĞİL’

İyi güzel de sosyal medya onun işi değil ki, ayrıca yazdıkları hiç de komik değil. Cem’in yakın arkadaşı olsam “Twitter’dan uzak dur karşiiim” derdim! Ama milletin sosyal medyayla sınavını anlatan, çok güzel iki saatlik bir stand-up yazdım. Kafama eserse, oyunu soyadaşıma veririm belki. 

 

Sıradaki Haber