17 °c

Tarkan oyunu kullandı!

Sevilen sanatçı megastar Tarkan, vatandaşlık görevini yerine getirdi. Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla fenomen olan Nusret ise oyunu yine o ünlü hareketi ile kullandı.

Güncel Haberi
Tarkan oyunu kullandı!
Tarkan oyunu kullandı!

Ünlü star megastar Tarkan,  oyunu Sarıyer, Çamlık Sitesi Yönetim binasında kullandı.  Sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla fenomen olan Nusret Gökçe ise oyunu o ünlü hareketi ile kullandı.Nusret oy kullandıktan sonra sevenleri ile paylaştığı fotoğraf ile dikkatleri yine üstüne çekti.


Seçmen Bilgi Kağıdı ve kimliği ile saat 09.00’da sandığa gelen Tarkan, çevredekilerin yoğun ilgisiyle karşılaştı. Tarkan seçmen bilgi sağıdı ile gazetecilere poz verdi. Seçmenlerle birlikte sıraya giren Tarkan, sırası geldiğinde 1249 numaralı sandıkta oyunu kullandı. Tarkan oyunu attıktan sonra sandığın başında "Hayırlısı Olsun" dedi.

Çıkışta çevredekiler Tarkan ile fotoğraf çektirmek için sıraya girdi. Tarkan, fotoğraf isteklerini geri çevirmedi. Tarkan, gazetecilerin soruları üzerine, "Bir vatandaşlık görevimi yerine getirdim. Oyumu verdim. Gidiyorum" ifadelerini kullandı.


NUSRET’TEN İLGİNÇ OY KULLANMA

Yayımladığı videolarla sosyal medyada birden bire ün kazanan ve instagram’da 6 milyona yakın takipçisi olan Nusret Gökçe oyunu oyunu kullandıktan sonraÿ yayınladığı fotoğrafı ile yine şaşırttı. Sandık görevlilerinin şaşkın bakışları arasında oyunu sosyal medyada bilindiği tarzda atan Nusret Gökçe’ye yüzlerce yorum yapıldı.

 İbrahim Kutluay, Belçim Bilgin ve Candan Erçetin, Beşiktaş Lütfi Banat İlkokulu'nda oy kullandı. 

Sıradaki Haber