17 °c

Taşındığı evde para buldu! Bakın ne yaptı

Adana'da yeni bir daireye taşınan Nizam T. evde para dolu çanta buldu. 30 bin 200 liralık paranın 4 bin 200 lirasını harcayan Nizam T. gözaltına alındı.

Güncel Haberi
Taşındığı evde para buldu! Bakın ne yaptı
Taşındığı evde para buldu! Bakın ne yaptı

Suriye'deki iç savaştan kaçarak Adana'ya yerleşen Halef Elhalaf'ın taşınırken eski evinde unuttuğu paraları yeni kiracı tarafından harcandı. Elhalaf'ın polise başvurusu sonrası ortaya çıkan olayla ilgili yeni kiracı gözaltına alındı.

Yeni evine geldiğinde içinde 30 bin 200 lira olan para çantasının olmadığını fark eden Elhalaf polise başvurdu. Olayla ilgili soruşturma başlatan polis, Elhalaf'in eski evine gitti. Yeni taşınan kiracı Nizam T.'ye kayıp çantayı soran polis, şüpheli tavırlar sergileyince bu kişiyi gözaltına alarak karakola götürdü. 

26 bin lirayı teslim etti

Verdiği ifadesinde taşındığı evde bulduğu çantanın içinden 30 bin 200 lira çıktığını söyleyen Nizam T., paranın 4 bin 200 lirasını da harcadığını anlattı. Daha sonra polislerle birlikte eve giden Nizam T., elinde kalan 26 bin lirayı teslim etti. Nizam T., daha sonra 'hırsızlık' suçundan adliyeye sevk edilirken, polis, Suriyeli Halef Elhalaf'a 26 bin lirasını teslim etti.

Sıradaki Haber