17 °c

Tehdit edildim demişti! AK Parti'den flaş açıklama

AK Parti belediyelerindeki yenilenme süreci tartışmalara yol açarken Parti Sözcüsü Mahir Ünal çarpıcı açıklamalarda bulundu. Ünal, Erdoğan'ın belediye başkanlarını demokratik hakkıyla istifaya çağırdığını söyledi.

Güncel Haberi
Tehdit edildim demişti! AK Partiden flaş açıklama
Tehdit edildim demişti! AK Parti'den flaş açıklama

AK Parti Sözcüsü Mahir Ünal'dan 'tehdit edildim' diyen Balıkesir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur'a yanıt geldi.  Partisinin genel merkezinde basın toplantısı düzenleyen Ünal, Erdoğan'ın "İstifa etmezlerse bedelini ağır öderler" dediği belediye başkanları için şunları söyledi:

CUMHURBAŞKANI HAKKINI KULLANDI

Siyasi riskin olduğu yerde keyfi uygulamalar kesinlikle olmaz. AK Parti değişimin siyasi riskini alarak, kendisini 2019 yılına hazırlıyor. Dolayısıyla bu süreçte Cumhurbaşkanımız Erdoğan demokratik hakkını kullanarak, başkanları istifaya çağırmayı seçti.

TEHDİT VE ŞANTAJ DİLİ KULLANMADIK

Erdoğan'ın işaretiyle Balıkesir Belediye Başkanlığı'ndan istifa eden Ahmet Edip Uğurun "Tehdit edildim" açıklamasıyla ilgili konuşan Ünal, "En ufak bir tehdit ya da onlara dönük şantaj dili kullanmadık. Bazı haddini bilmezlerin sayın Edip Uğur'a dönük bir hadsizliği olmuşsa bu konuda hakkını araması, bu kişilere karşı varsa hukuki yollara başvurması gerekiyor" dedi. 

  

Balıkesir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, dün partisinden ve belediye başkanlığı görevinden gözyaşları içinde istifa etmişti.

Sıradaki Haber