17 °c

Tek arabayla milyonluk vurgun!

Hırsızlar lüks bir araçla geldikleri yerden milyonları alarak kayıplara karıştılar. İlginç hırsızlığın kamera görüntüleri ortaya çıktı.

Güncel Haberi
Tek arabayla milyonluk vurgun!
Tek arabayla milyonluk vurgun!

İstanbul Beşiktaş'ta 7 Nisan akşamı akıllara durgunluk veren bir hırsızık yaşandı. Lüks araçla Beşiktaş'taki bir siteye gelen hırsızlar milyon değerinde hırzılık gerçekleştirdiler. Hırsızların lüks araçla gelmesi kimsede şüphe uyandırmadı. Milyonluk hırsızlık olayının ise kamera görüntüleri ortaya çıktı.

İstanbul'da 7 Nisan akşamı hırsızlar, lüks bir otomobille Beşiktaş'taki lüks bir siteye geldi. Site güvenliğini atlatan hırsızlar evlerin ziline basmaya başladı. İçeride kimsenin bulunmadığı evlerin kapı göbek kilidini kıran hırsızlar evlere girdi.

1 saatte yaklaşık 1 milyon liralık vurgun yaptılar

Hırsızlar ilk olarak eski THY çalışanı R.M.'nin evine girdi. Evdeki ziynet eşyaları, antika eşyalar ve paraları aldılar. Çıkarken R.M.'nin yeni aldığı Mercedes otomobilin anahtarını da buldular. 2 eve daha giren hırsızlar bu evlerden de ziynet eşyaları ve paralar çaldı. Siteden ayrılırken de R.M.'nin Mercedes'ini de alarak peş peşe iki araçla siteden çıktılar. 1 saat süren hırsızlık olayında yaklaşık 1 milyon liralık vurgun yaptılar.

İhbar üzerine olay yerine gelen polis parmak izi incelemesinin ardından güvenlik kamera görüntülerine yoğunlaştı. 3 kişi oldukları belirlenen hırsızların lüks bir araçla geldiği, soygunlardan sonra da R.M.'nin aracıyla birlikte çıktıkları görüntülere ulaşıldı.

Geldikleri araç çalıntı çıktı

Hırsızların sahte plakalı çalıntı bir otomobille siteye girdikleri belirlendi. Polishırsızların kimliklerinin belirlenmeye çalışıldığını bildirildi.

Sıradaki Haber