17 °c

TGK Başkanı Kolaylı'dan Vali Çiçek'e ziyaret

MUĞLA (AA) - Türkiye Gazeteciler Konfederasyonun (TGK) Genel Başkanı Nuri Kolaylı ve konfederasyona üye 8 federasyon başkanı, Muğla Valisi Amir Çiçek'i ziyaret etti.TGK 10. Başkanlar Kurulu Toplantısı'na katılmak için Muğla'ya gelen TGK Genel Başkanı Nuri Kolaylı ve konfederasyona üye 7 federasyon başkanı Vali Amir Çiçek ile görüştü.Çiçek, ziyarette yaptığı konuşmada, 15...

Güncel Haberi
TGK Başkanı Kolaylı'dan Vali Çiçek'e ziyaret
TGK Başkanı Kolaylı'dan Vali Çiçek'e ziyaret

MUĞLA (AA) - Türkiye Gazeteciler Konfederasyonun (TGK) Genel Başkanı Nuri Kolaylı ve konfederasyona üye 8 federasyon başkanı, Muğla Valisi Amir Çiçek'i ziyaret etti.

TGK 10. Başkanlar Kurulu Toplantısı'na katılmak için Muğla'ya gelen TGK Genel Başkanı Nuri Kolaylı ve konfederasyona üye 7 federasyon başkanı Vali Amir Çiçek ile görüştü.

Çiçek, ziyarette yaptığı konuşmada, 15 Temmuz darbe girişiminde Muğla'nın önemli bir yeri olduğunu söyledi.

15 Temmuz'un özellikle Türkiye Cumhuriyeti için miladi bir tarih olduğunu vurgulayan Çiçek, "15 Temmuz gecesinde Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin parçalanmasını ve yok olmasını isteyen ihanet çeteleri, kirli yüzünü gösterdi. Bu ihanet çeteleri için elbette ki Marmaris önemliydi. Marmaris'te Cumhurbaşkanımız vardı." dedi.

Dost görünen kişilerin 15 Temmuz'da düşman yüzünü gösterdiğini anlatan Çiçek, şöyle konuştu:

"15 Temmuz’da suikast timinde yer alan hainler milletimizin vergileriyle savunmamız için alınan uçakları, helikopterleri, silahları, mermileri milletimize karşı kullandılar. Asker kılıklı teröristleri 15 Temmuz'da gördük. Ben bunu Marmaris'te yaşayarak gördüm. Muğla, özellikle Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Marmaris'te bulunması nedeniyle daha bir önem kazandı. Marmaris 15 Temmuz'un mihenk taşlarından. 15 Temmuz darbe girişiminin bertaraf edilmesi için ateşi yakan bizlerdik. Türkiye'nin her bölgesinde bu rüzgar esti ama en önemlisi Marmaris'ti. Medyanın önemini belirtmek için bunu söylüyorum. Çünkü tüm Türkiye'ye sayın Cumhurbaşkanımızın 'Sokaklara çıkın' talimatını verdiği yer Marmaris."

Darbe girişiminin başından sonuna kadar medyanın kendilerinin yanında olduğunu anlatan Çiçek, destekleri için tüm basın mensuplarına teşekkür etti.

- "İlin tanıtımına katkı veriyoruz"

TGK Genel Başkanı Nuri Kolaylı ise toplantının gerçekleşmesine katkıları dolayısıyla Vali Çiçek'e teşekkür etti.

Kolaylı, "Toplantıya katılan cemiyet ve federasyon başkanlarımız kendi bölgeleri ile ilgili çalışmaları kamuoyuna duyururken, toplantının gerçekleştiği illerimizde de o ilin tanıtımına katkı veriyoruz." dedi.

Muğla Büyükşehir Gazeteciler Cemiyeti Derneği Başkanı Cem Kaytan da 3 gün sürecek toplantının basın camiasına önemli katkı sağlayacağına inandığını dile getirdi.

Konuşmaların ardından Vali Çiçek, Kolaylı'ya el yapımı bakır vazo hediye etti.

Sıradaki Haber