17 °c

TSK içine sızmış 35 FETÖ'cü aranıyor!

Muğla Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından verilen , Muğla merkezli toplam 14 ilde gerçekleştirilmiş olan FETÖ soruşturması kapsamında, TSK'nın içine sızmış ihraç edilen ve halen aktif olarak subay ve astsubay olan 35 kişiye gözaltı kararı çıkarıldı.

Güncel Haberi
TSK içine sızmış 35 FETÖcü aranıyor!
TSK içine sızmış 35 FETÖ'cü aranıyor!

FETÖ'ye bir kritik operasyon kararı daha alındı. Muğla Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Muğla merkezli 14 ili kapsayan FETÖ-PDY soruşturması kapsamında Muğla Cumhuriyet Başsavcılığı'nın talimatıyla gözaltı kararı verilen 35 kişinin yakalanması için çalışmalara start verdi.

35 FETÖ'CÜ HAİNE EŞ ZAMANLI OPERASYON

Muğla Cumhuriyet Başsavcılığı'nın talimatı ile TSK'nın içine sızmış FETÖ/PDY bağlantısı olduğu konusunda haklarında somut delil elde edilen bir kısmı meslekten ihraç edilen ve bir kısmının da halen aktif olarak görevde olan 35 subay ve astsubay hakkında eş zamanlı bir operasyon başlatıldı.

AKTİF OLARAK GÖREVLERİNE DEVAM EDİYORLAR

Muğla merkezli gerçekleştirilen operasyon, Kütahya, İzmir, Ankara, Van, İstanbul, Bitlis, Trabzon, Tunceli, Kayseri, Şanlıurfa, Manisa, Adana ve Eskişehir illerinde başladı. Gözaltı kararı alınan şüphelilerin meslekten ihraç edilmiş ve halen aktif görevde olan deniz, hava ve jandarma personelini kapsadığı açıklandı.

Sıradaki Haber