17 °c

Eyleme hazırlanırken 23'ü birden...

TSK ikinci kez Kuzey Irak'a hava harekatı düzenledi... Zap Bölgesi'nde tespit edilen eylem hazırlığındaki PKK grubuna Türk jetleri operasyon düzenledi 23 terörist öldürüldü

Güncel Haberi
Eyleme hazırlanırken 23ü birden...
Eyleme hazırlanırken 23'ü birden...

TSK'dan son dakika açıklaması geldi... Kuzey Irak kırsalında tespit dilen ve eylem hazırlığı içerisinde olan PKK militanlarına operasyon düzenlendi 23 PKK'lı etkisiz hale getirildi.

TSK'DAN YAPILAN AÇIKLAMA

"Bugün 10:10-12.40 saatleri arasında Irak kuzeyindeki Zap bölgesine alınan anlık bir istihbaratın değerlendirilmesi sonucu Türk Hava Kuvvetlerine ait savaş uçakları ile hava harekâtı düzenlenmiş; saldırı hazırlığı içinde olan ve arazide tespit edilen 23 terörist etkisiz hale getirilmiştir."

DÜN GECEKİ OPERASYONDA 11 TERÖRİST ÖLDÜRÜLMÜŞTÜ

TSK'dan yapılan bilgilendirmeye göre, Irak'ın kuzeyindeki Zap  bölgesine alınan anlık bir istihbaratın değerlendirilmesi üzerine Türk Hava  Kuvvetlerine ait savaş uçakları ile 02.42-02.59 saatlerinde hava harekatı  düzenlendi. Harekat sonucunda, ilk belirlemelere göre bölgede bir mağara girişinde  tespit edilen bölücü terör örgütü mensuplarından 11'i etkisiz hale getirildi.

Sıradaki Haber