17 °c

Türk sporunun efsanesi yoğun bakımda!

Fenerbahçe ve Türk sporunun efsane ismi Can Bartu, yoğun bakıma alındı. Bartu'nun durumunun iyi olduğu gelen haberler arasında.

Güncel Haberi
Türk sporunun efsanesi yoğun bakımda!
Türk sporunun efsanesi yoğun bakımda!

Fenerbahçe'nin efsane futbolcusu Can Bartu, nefes alma problemi üzerine hastaneye kaldırıldı. Bartu, hemen yoğun bakıma alındı. 81 yaşında olan Can Bartu'nun durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Fenerbahçe'den mesaj

Fenerbahçe, Can Bartu ile ilgili resmi internet sitesinden bir açıklama yayınladı. Açıklamada şu ifadelere yer verildi: Fenerbahçemizin ve Türk Sporunun efsane isimlerinden, aynı dönemlerde hem futbol hem de basketbol milli takımlarımızda görev alarak dünyada eşine rastlanmayacak bir kariyere sahip olan Can Bartu, geçirdiği zatürre rahatsızlığı nedeniyle hastaneye kaldırıldı.

Kızıltoprak’taki Kadıköy Florence Nightingale Hastanesi’nde tedavisine devam edilen efsane sporcumuz Sevgili Can Bartu’ya geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, bir an önce sağlığına kavuşarak aramıza dönmesini temenni ediyoruz.

CAN BARTU KİMDİR?

31 Ocak 1936'da doğan Can Bartu'nun ismi Fenerbahçe Spor Kulübü tarihine, basketbol ve futbolla beraber yazıldı. Bartu, milli Türk takımı formasını hem basketbol hem de futbol sporunda giyen ilk ve tek sporcu. Bartu, aynı gün içinde, Galatasaray'la oynanan basketbol maçında 28 sayı kaydederken, Dolmabahçe'de de futbol maçına çıkmış ve bir gol atmıştı.

Sıradaki Haber