17 °c

Türkiye'de "Huzur" operasyonu

ADIYAMAN (AA) - Türkiye genelinde akşam saatlerinde başlayan "Huzur" operasyonu kapsamında Adıyaman'da 370 polisin katılımıyla sabit yol uygulaması ve eğlence mekanları ile umuma açık yerlerde denetim yapıldı. Adıyaman Emniyet Müdürlüğü bünyesinde özel harekat polislerinin de bulunduğu 370 emniyet mensubu, kent genelindeki yollarda, eğlence mekanları ve umuma açık yerlerde...

Güncel Haberi
Türkiye'de Huzur operasyonu
Türkiye'de "Huzur" operasyonu

ADIYAMAN (AA) - Türkiye genelinde akşam saatlerinde başlayan "Huzur" operasyonu kapsamında Adıyaman'da 370 polisin katılımıyla sabit yol uygulaması ve eğlence mekanları ile umuma açık yerlerde denetim yapıldı.

Adıyaman Emniyet Müdürlüğü bünyesinde özel harekat polislerinin de bulunduğu 370 emniyet mensubu, kent genelindeki yollarda, eğlence mekanları ve umuma açık yerlerde "Huzur" uygulaması gerçekleştirdi.

Kentte 28 sabit uygulama noktasında 2 bin 55 kişi, Genel Bilgi Tarama (GBT) sorgulamasına tabi tutuldu.

Ekipler, 392 aracın incelendiği, 129 iş yerinin denetlendiği operasyonda 12 araç sürücüsüne para cezası kesti, iki iş yerinin sorumluları hakkında yasal işlem uyguladı. Trafikten 5 aracı men eden ekipler, bazı suçlardan aranan bir kişiyi gözaltına aldı.

Sıradaki Haber