17 °c

UHUB heyeti AA'yı ziyaret etti

ANKARA (AA) - Uluslararası Hukukçular Birliği (UHUB) Genel Sekreteri Necati Ceylan başkanlığındaki heyet, Anadolu Ajansını ziyaret etti.Ceylan ve beraberindekiler, ajansın genel müdürlük binasında, AA Genel Müdür yardımcıları Metin Mutanoğlu ve Mustafa Özkaya ile bir araya geldi.Görüşmeye ilişkin AA muhabirine açıklamada bulunan Necati Ceylan, Uluslararası Hukukçular...

Güncel Haberi
UHUB heyeti AA'yı ziyaret etti
UHUB heyeti AA'yı ziyaret etti

ANKARA (AA) - Uluslararası Hukukçular Birliği (UHUB) Genel Sekreteri Necati Ceylan başkanlığındaki heyet, Anadolu Ajansını ziyaret etti.

Ceylan ve beraberindekiler, ajansın genel müdürlük binasında, AA Genel Müdür yardımcıları Metin Mutanoğlu ve Mustafa Özkaya ile bir araya geldi.

Görüşmeye ilişkin AA muhabirine açıklamada bulunan Necati Ceylan, Uluslararası Hukukçular Birliğinin, İslam ülkeleri başta olmak üzere dünyadaki hak ihlalleriyle ilgilendiğini söyledi.

Hangi ülkede hak ihlali olursa olsun raporlar hazırlayarak buna karşı durmaya çalıştıklarını belirten Ceylan, "Hem Türkiye hem de dünyada kamuoyu oluşturmada başarılı çalışmalar yapan AA'nın, başta İslam coğrafyası olmak üzere tüm dünyada yaşanan hak ihlallerini duyurmada katkısının olacağına inanıyoruz." dedi.

Hak ihlallerini araştırmak üzere Gazze, Bangladeş ve Mısır'a gittiklerini, bu kapsamda raporlar hazırladıklarını anlatan Ceylan, İslam coğrafyasında yaşanan hak ihlallerinin yoğunluğuna dikkati çekti.

Ceylan, insanın olduğu her yerde hak ihlallerine karşı durduklarını, İslam coğrafyasında hukukun gelişmesi için görüş ve önerilerde bulunduklarını kaydetti.

Sıradaki Haber