17 °c

Ülkü Ocakları Başkanı gözaltına alındı!

Tekirdağ’ın Kapaklı İlçesi Ülkü Ocakları Başkanı Ulaş Boy gözaltına alındı. Boy'un bir çatışmada vurulup hastaneden firar ettiği ve yaralı olarak gittiği eczacının polise ihbarda bulunması üzerine gözaltına alındığı ortaya çıktı.

Güncel Haberi
Ülkü Ocakları Başkanı gözaltına alındı!
Ülkü Ocakları Başkanı gözaltına alındı!

Tekirdağ’da yaşayan, tehdit ve kasten yaralama suçlarından kaydı bulunan Kapaklı İlçesi Ülkü Ocakları Başkanı Ulaş Boy ve galerici arkadaşı Murat Cemtosun, otomobil alışverişi sırasında çıkan çatışmada yaralanıp hastaneden firar etti. İkili gittikleri eczacının şüphelenip polisi araması üzerine gözaltına alındı. 

PARAYI ALIP KAÇACAKLARDI 

Boy ve Cemtosun 3 Kasım’da Denizli’nin Çivril ilçesinde bir şahıstan 40 bin liraya araba almak için gittiler. Ancak arabayı alacakları kişi yanındaki iki arkadaşıyla birlikte Boy ve Cemtosun’dan 40 bin lirayı alarak kaçmaya çalıştılar. Bunun üzerine iki grup arasında silahlı çatışma çıktı. Boy ve Cemtosun vuruldu.

ECZACI İLAÇ VERMEDİ

Jandarma tarafından hastaneye kaldırılan Boy ve Cemtosun hastaneden firar etti. Yaralı olarak Tekirdağ’ın Kalpaklı ilçesine geldiler. Burada bir eczaneye giden şahıslar yaraları için ilaç almak istedi. Ancak eczacı durumdan şüphelendi ve ilaç vermek istemedi. Bunun üzerine eczacıyı tehdit ettiler. Boy ve Cemtosun eczacının şikayeti üzerine gözaltına alındı.

Sıradaki Haber