17 °c

Üniversite öğrencilerinden ana sınıfı öğrencilerine yardım

ŞIRNAK (AA) - Şırnak'ın İdil ilçesine bağlı Camili Köyü İlköğretim Okulu ana sınıf öğretmeni Feyza Özdemir'in sosyal medya üzerinden başlattığı kampanyaya, Şırnak Üniversitesi Cizre Meslek Yüksek Okulu öğrencileri destek verdi. Ana sınıf öğretmeni Özdemir'in bir ay önce sosyal medya üzerinden başlattığı kampanyaya, Cizre Meslek Yüksek Okulu yönetimi ve öğrencileri duyarsız...

Güncel Haberi
Üniversite öğrencilerinden ana sınıfı öğrencilerine yardım
Üniversite öğrencilerinden ana sınıfı öğrencilerine yardım

ŞIRNAK (AA) - Şırnak'ın İdil ilçesine bağlı Camili Köyü İlköğretim Okulu ana sınıf öğretmeni Feyza Özdemir'in sosyal medya üzerinden başlattığı kampanyaya, Şırnak Üniversitesi Cizre Meslek Yüksek Okulu öğrencileri destek verdi.

Ana sınıf öğretmeni Özdemir'in bir ay önce sosyal medya üzerinden başlattığı kampanyaya, Cizre Meslek Yüksek Okulu yönetimi ve öğrencileri duyarsız kalmadı ve öğrencilere kırtasiye ve oyuncak yardımında bulundu.

Cizre Meslek Yüksek Okulu Müdürü Vedat Sönmez, akademisyen ve öğrencilerle Camili İlköğretim Okulunu ziyaret ederek ana sınıfı öğrencilerine kırtasiye ve oyuncak dağıttı. Palyaço kıyafeti giyen öğrenciler ise ana sınıfı öğrencileriyle oyun oynadı.

Sönmez, kampanyaya destek vermek ve eğitimin önemine dikkat çekmek amacıyla okulu ziyaret ettiklerini söyledi.

Özdemir ise kampanyayı okula ve öğrencilere destek amacıyla başlattığını ifade ederek "Cizre Meslek Yüksek Okulundan da böyle bir destek gördük ve çok sevindik. Okul öncesi eğitimde birçok materyal eksiğimiz vardı ama yapılan yardımla hepsi tamamlandı. Bundan dolayı da çok mutluyuz. Yardım için teşekkür ederiz." dedi.

Sıradaki Haber