17 °c

İbrahim Erkal için kritik saatler başladı!

1990 yıllarının efsane şarkıcısı İbrahim Erkal, sevenlerini üzüntüye boğdu. Erkal, sabaha karşı geçirdiği beyin kanaması sonucu hastaneye kaldırılarak yoğun bakıma alındı....

Güncel Haberi
İbrahim Erkal için kritik saatler başladı!
İbrahim Erkal için kritik saatler başladı!

"Canısı" şarkısı ile 90'lı yılların efsane şarkıcısı haline gelen İbrahim Erkal, sevenlerini üzdü. Son olarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın resepsiyonunda taktığı çengelli iğne broşla konuşulan Erkal beyin kanaması geçirdi. İbrahim Erkal Maltepe'deki evinin otoparkında baygın halde bulunmuş sitenin güvenlik görevlisi tarafından farkedilmesi üzerine hastaneye kaldırılmıştı.Kartal Dr. Lütfi Kırdar Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan ünlü sanatçı tedavisine devam edilmesi için başka bir hastaneye kaldırıldı.

Sağ arka kulağının altında bir de yırtık olduğu tespit edilen ünlü sanatçının durumunun ciddiyetini korunduğu söylendi. Yakınları haberi aldıktan sonra hastaneye akın etti.

İbrahim Erkal, Kartal Dr. Lütfi Kırdar Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ndeki ilk müdahalenin ardından uyutularak Beşiktaş Ulus'taki Liv Hospital'a kaldırıldı.

Dualarınızı eksik etmeyin!

" Sevgili dostlarımız, Sanatçımız İbrahim Erkal, geçermiş olduğu rahatsızlık nedeniyle özel bir hasatanede tedavi altındadır. Dualarınızı eksik etmeyin lütfen!" diye de ünlü sanatçının facebook haesabından açıklama yapıldı.

%1 şansımız var

Renkli Sayfalar programına bağlanan Şarkıcı Yağız da yakın arkadaşı İbrahim Erkal'ın son durumuyla ilgili açıklamada bulundu. Sanatçı meslektaşının durumuyla ilgili şunları söyledi: "Beyindeki damarların çok büyük kısmı hasar görmüş. Doktorlar %1 şansımız var diyor. Eşi, ailesi, çocukları her şeye hazırlıklı bir şekilde bekliyoruz. Ameliyata girmeden bütün ailesinden imza almışlar. Doktorlar 'ameliyata almasak da olur' demiş, aile yine de tüm şanslarını denemek istedi."

Hastaneden açıklama geldi!
Beyin kanaması ön tanısı ile Liv Hospital’a getirilen evinin otoparkında düşmüş olarak bulunan değerli sanatçı İbrahim Erkal’ın yapılan tetkikler sonucunda son derece ciddi beyin kanamasının olduğu saptanmış olup hastamız derin koma durumundadır. Yoğun tıbbi destek tedavisi alan hastamız ameliyata alınmıştır.

Ameliyat bitti! Kritik saatler başladı!

Az önce ameliyattan çıkan Erkal için kritik saatler başladı...Doktorlar kanama olan bölgenin temizlendiğini ve ilk 72 saatin çok önemli olduğunu belirtti.

10 gün önce 3. kez baba olmuştu!

Öte yandan İbrahim Erkal’ın 10 gün önce üçüncü çocuğunun dünyaya geldiği ve adını da ’Elifsu’ koyduğu öğrenildi. Hastaneye gelen Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün, basın mensuplarına yaptığı açıklamada "10 gün önce bir kız çocuğu oldu. Allah önce çocuklarına sonra hepimize bağışlasın diye dua ediyoruz" şeklinde konuştu.

Sıradaki Haber