17 °c

Uyuşturucu verip fuhuşa zorladılar!

Samsun'da öğrenci olan 17 yaşındaki Ü.B. adlı kıza uyuşturucu verdikten sonra tecavüz edip fuhuşa zorladıkları iddia edilen 4 kişi polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

Güncel Haberi
Uyuşturucu verip fuhuşa zorladılar!
Uyuşturucu verip fuhuşa zorladılar!

Samsun'da 17 yaşındaki Ü.B adlı bir kız öğrenci para karşılığında erkeklerle birlikte olan arkadaşının evine gitti. Ü.B'nin 21 yaşındaki A.S. adlı kız arkadaşı iddiaya göre Ü.B'ye uyuşturucu verdikten sonra evinde bulunan 4 kişinin tecavüzde bulunmasına sebep oldu. Ü.B'nin şikayeti üzerine 4 zanlı gözaltına alınarak adliyeye gönderildi.


Olay, İlkadım İlçesi Adalet Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre devlet yurdunda kalan Ü.B. adlı kız, erkeklerle para karşılığı cinsel ilişkiye girdiği öne sürülen 21 yaşındaki A.S. adlı kadının evine misafir olarak gitti. A.S., sohbet sırasında kıza uyuşturucu madde verdi. Kendinden geçen genç kıza evde bulunan 20 yaşındaki Ü.K. cinsel saldırıda bulundu. Daha sonra A.S., kardeş olan Ü. K. ve 18 yaşındaki O.K. ile 6 aylık hamile olan eşinden ayrı G.K. adlı kadınla birlikte genç kızı tehdit edip, 200 lira karşılığında erkeklerle cinsel ilişkiye zorladı. Şüpheliler fuhuştan kazanılan parayı Ü.B.'den aldı. Ü.B. polise giderek şikayetçi oldu. Şikayetin ardından harekete geçen polis, 4 şüpheliyi dün gözaltına aldı. Şüphelilerin evinde arama yapan polis, 1 pompalı tüfek ve bir miktar uyuşturucu madde ele geçirdi. Polisteki işlemleri tamamlanan şüpheliler bugün 'cinsel saldırı' 'tehdit','alıkoyma' ve 'fuhuşa zorlama' suçlarından adliyeye sevk edildi.

Sıradaki Haber