17 °c

Yeni parti için ilk yorum geldi! Kasım'a kadar...

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, muhaliflerin Meral Akşener öncülüğünde hazırlıklarını yürüttüğü yeni parti için ilk kez konuştu. Bahçeli, "Allah hayırlı uğurlu etsin" dedi.

Güncel Haberi
Yeni parti için ilk yorum geldi! Kasıma kadar...
Yeni parti için ilk yorum geldi! Kasım'a kadar...

MHP lideri Devlet Bahçeli sessizliğini bozdu. Muhalif isimlerin kuracağı yeni parti için ilk açıklamayı yaptı. 

Gündeme dair gelişmeleri değerlendiren Bahçeli basın mensuplarının Meral Akşener'in başını çektiği ve MHP'li muhalif isimlerin yer alacağı yeni parti girişimi ile ilgili sorusuna, "Bizde sabır çok. Kasım ayına kadar da sabırla takip ederiz. Allah hayırlı uğurlu etsin" yanıtını verdi.

Bahçeli basın mensuplarının yeni giyim tarzına ilişkin soruya da şu yanıtı verdi: "Sosyal medyada kıyafetimizle ilgili bir durumumuz çok yer aldı. Biz kıyafete önem veren bir kişiyiz. Değerli bir bilim insanının çok güzel bir sözü vardır, 'Bir topluma kıyafetinizle giriniz şahsiyetinizle çıkınız."

Devlet Bahçeli'nin açıklamalarından satır başları;

"İsrail'in Filistin'li Müslümanlara yönelik tahammülsüz ve tahakkümcü yaklaşımı son günlerin en sıcak en can yakan konusudur. İsrail'in yöntemi terörden farksızdır. İsrail, büyük bir vicdan suçuna imza atmıştır. Mescid-i Aksa'ya çıkan yollarda, Kudüs'ün farklı noktalarında Filistinli kardeşlerimize canice ateş açılmıştır.

KUDÜS'TEKİ VAHŞİ KOMPLO

Siyonizm bir kez daha Kudüs'te vahşi bir komplonun hazırlayıcısı olmuştur. Bunu yaparken de yüce dinimizin kutsallarına zarar vermekten geri durmamıştır. Mescid-i Aksa'nın kısıtlamalara maruz kalması İsrail'in karanlık niyetini bir kez daha gözler önüne sermiştir. Düşmanca muamele sadece Müslümanların değil, aslında tüm insanlığın nezdinde nefretle yankı bulmalıdır.

İsrail, insan haklarını çiğnemiştir, bu konuda sicili oldukça kabarıktır. İsrail'in yöntemi terörden farksızdır.

Katar krizini tırmandıran Körfez ülkerleri niye ürkektir. Arap Birliği neden İsrail'i kınamamaktadır. İslam aleminin dayanışması hasarlıdır.

Sıradaki Haber