17 °c

Zindandan çıkayım görüşürüz dedi! Avukatı öldürdü

İşlediği bir suç nedeniyle cezaevine girip çıkan S.A.S. intikam için geldiği İzmit'te Avukat Mehmet Samim Geredeli'yi bulup tabancayla vurarak öldürdü.

Güncel Haberi
Zindandan çıkayım görüşürüz dedi! Avukatı öldürdü
Zindandan çıkayım görüşürüz dedi! Avukatı öldürdü

İzmit'te cezaevinden çıkıp Avukat Mehmet Samim Geredeli'nin bürosunu basan S.A.S. dehşet saçtı.  

Olay, saat 16.15 sıralarında, Ömerağa Mahallesi Fethiye Caddesi’nde bulunan bir iş merkezinde meydana geldi. Avukat Mehmet Samim Geredeli ile bürosuna gelen, daha önce işlediği bir suç nedeniyle cezaevine girip çıktığı belirtilen S.A.S. arasında henüz belirlenemeyen nedenle tartışma çıktı.

3 KURŞUN YEDİ

Tartışmanın büyümesi üzerine S.A.S., yanındaki tabancayı çekip, avukat Geredeli’ye kurşun yağdırdı. S.A.S., İzmit’in en kalabalık caddesinde bulunan iş merkezinden çıkarak kaçtı. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri,vücuduna 3 kurşun isabet eden avukata müdahalede bulundu. Ancak, avukat Geredeli, tüm çabalara karşın hayata döndürülemedi.

Polis ekipleri,S.A.S.’yi yakalamak için çalışma başlattı. S.A.S.’nin sosyal medya hesabının profil kısmına, ’Mapus soğuk, duvar yaş, belki biraz üşürüz. Hele başım zindandan çıksın da görüşürüz’ yazdığı görüldü.

Sıradaki Haber