17 °c

Zuhal Topal'dan yasak açıklaması!

Evlilik programlarının kaldırılacağı yönündeki haberlere Zuhal Topal'ın ekibinden açıklama geldi. Açıklamada ''Eğer KHK ile yasaklandıysa yapılacak bir şey kalmıyor" ifadelerini kullanıldı.

Güncel Haberi
Zuhal Topaldan yasak açıklaması!
Zuhal Topal'dan yasak açıklaması!

Son günlere damgasını vuran izdivaç programlarının akıbeti merak konusu. Bu durum karşısında evlilik programları sunucularının tepkileri de gündemde. 

Birçok diziyle ekranlarda olan ünlü oyuncu Zuhal Topal'da evlilik programı sunmaya başlamıştı. OHAL kapsamında yayınlanan KHK ile ilgili Zuhal Topal'ın ekibinden ilk açıklama geldi. 

 Topal'ın Kıbrıs'ta olduğunu söyleyen program yetkilileri, bugün yapılacak toplantının ardından karar verileceğini belirterek, "Eğer KHK ile evlilik programları yasaklandıysa zaten bu konuda yapılacak bir şey kalmıyor" ifadelerini kullandı.

Konuyla ilgili olarak Zuhal Topal'ın ekibinden bir açıklama yapıldı. Açıklama da şu ifadeler kullanıldı:

"Şu an Zuhal TopalKıbrıs'ta bulunmaktadır. Pazartesi öğle saatlerinde İstanbul'da olacak ve bir fikir alışverişinin ardından gerekli açıklamalar yapılacaktır. Zuhal Topal, Star TV'de hafta içi her gün ekrana gelen Zuhal Topal'le programının sadece sunucusudur. Bir karar alınacaksa bu yapımcı ve kanal yöneticilerinin inisiyatifindedir. Eğer KHK ile evlilik programları yasaklandıysa zaten bu konuda yapılacak bir şey kalmıyor."

Sıradaki Haber