17 °c

Bodrum'daki iş kadınının ölü bulunması

MUĞLA (AA) - Bodrum'da kayıp olarak aranan ve silahla öldürülmüş halde bulunan iş kadını Hafize Müjde Özer'in cenazesi, Marmaris'te toprağa verildi.Adli tıp morgundan yakınlarınca alınan 45 yaşındaki Özer'in cenazesi, Marmaris Eski Camisi'ne getirildi. Burada kılınan cenaze namazının ardından Özer'in cenazesi şehir mezarlığında toprağa verildi. Turgutreis Mahallesi'nde...

Kültür-Sanat Haberi
Bodrum'daki iş kadınının ölü bulunması
Bodrum'daki iş kadınının ölü bulunması

MUĞLA (AA) - Bodrum'da kayıp olarak aranan ve silahla öldürülmüş halde bulunan iş kadını Hafize Müjde Özer'in cenazesi, Marmaris'te toprağa verildi.

Adli tıp morgundan yakınlarınca alınan 45 yaşındaki Özer'in cenazesi, Marmaris Eski Camisi'ne getirildi. Burada kılınan cenaze namazının ardından Özer'in cenazesi şehir mezarlığında toprağa verildi.

Turgutreis Mahallesi'nde yaşayan ve yatçılık sektöründe yöneticilik yapan iş kadını Özer'den 5 gündür haber alamayan yakınları, durumu polis ve jandarma ekiplerine bildirmişti.

Olayla ilgili soruşturmayı genişleten jandarma ekipleri, kayıp kadının cesedinin Yalıçiftlik Mahallesi'ndeki ormanlık bir alanda bulunduğu ihbarını almıştı. Belirtilen bölgede inceleme yapan ekipler, Özer'i hareketsiz şekilde kanlar içinde bulmuştu. İlk incelemelere göre silahla vurularak öldürüldüğü saptanan Özer'in cesedi, incelenmek üzere Bodrum Devlet Hastanesi morguna getirilmişti.

Olayla ilgili maktulün erkek arkadaşı olduğu öne sürülen B.K. ile bu kişiye yardım ettiği iddia edilen D.B.K. ve V.K. gözaltına alınmıştı.

Sıradaki Haber