17 °c

Bolulu kadınlardan polis ve askere destek

BOLU (AA) - Bolulu kadınlar, doğuda ağır kış şartlarında görev yapan polis ve askerler için el işi çorap, bere, eldiven ve atkı hazırladı.AK Parti Bolu Kadın Kollarınca yaklaşık bir ay önce "Dualarla örüyoruz, askerimize zırh, kalkan olsun" sloganıyla başlatılan "Sevgi Yolu" projesi kapsamında belediyede çalışan 50 kadın tarafından hazırlanan ürünlerin teslimi dolayısıyla...

Kültür-Sanat Haberi
Bolulu kadınlardan polis ve askere destek
Bolulu kadınlardan polis ve askere destek

BOLU (AA) - Bolulu kadınlar, doğuda ağır kış şartlarında görev yapan polis ve askerler için el işi çorap, bere, eldiven ve atkı hazırladı.

AK Parti Bolu Kadın Kollarınca yaklaşık bir ay önce "Dualarla örüyoruz, askerimize zırh, kalkan olsun" sloganıyla başlatılan "Sevgi Yolu" projesi kapsamında belediyede çalışan 50 kadın tarafından hazırlanan ürünlerin teslimi dolayısıyla tören düzenlendi.

Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, yaptığı konuşmada, Türkiye'nin içinde bulunduğu şartlar dolayısıyla "ikinci bir kurtuluş savaşının" yaşandığını söyledi.

Yurt içi ve dışında birçok şehit verildiğini dile getiren Yılmaz, "1071'den beri her karış toprağı şehit kanıyla sulanarak geldiğimiz topraklar bunlar. Şu an hem FETÖ'ye karşı çok ciddi mücadele içindeyiz hem de 40 yıla yakındır devam eden PKK terör örgütünü, ölüm kalım noktasında yok etmeye çalışıyoruz." dedi.

Yılmaz, "Sevgi Yolu" çalışmasının, Türkiye'nin güvenliği için canını ortaya koyan asker ve polislerle gönül bağını kurmak amacıyla yapıldığını kaydetti.

AK Parti Bolu Kadın Kolları Başkanı Arzu Aydın ise "Bu milletin ortak değeri polis ve asker noktasında hassasiyetini gösteren, siyasi görüşü ne olursa olsun söz konusu vatan olduğu zaman elinden geleni ardına koymayan, bütün emeğini ortaya koyan Bolulu kadınlara gönülden teşekkür ediyorum." diye konuştu.

Aydın, kadınların ördüğü çorap, bere, eldiven ve atkıları gelecek hafta Bolu 2. Komando Tugay Komutanlığı ve İl Emniyet Müdürlüğüne teslim ederek, bunların operasyon bölgesindeki asker ve polislere ulaştırılmasını sağlayacaklarını bildirdi.

Sıradaki Haber