17 °c

Bursa Şehir Tiyatrosunda prömiyer heyecanı

BURSA (AA) - Bursa Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu, yarın "Aşkımız Aksaray'ın En Büyük Yangını" adlı oyunun prömiyerini yapmaya hazırlanıyor. Bursa Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosunda prömiyer heyecanı yaşanıyor. Makyajcısından kostümcüsüne, yönetmeninden oyuncusuna ve ışıkçısına kadar tüm ekip, Güngör Dilmen'in kaleme aldığı "Aşkımız Aksaray'ın En Büyük...

Kültür-Sanat Haberi
Bursa Şehir Tiyatrosunda prömiyer heyecanı
Bursa Şehir Tiyatrosunda prömiyer heyecanı

BURSA (AA) - Bursa Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu, yarın "Aşkımız Aksaray'ın En Büyük Yangını" adlı oyunun prömiyerini yapmaya hazırlanıyor.

Bursa Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosunda prömiyer heyecanı yaşanıyor.

Makyajcısından kostümcüsüne, yönetmeninden oyuncusuna ve ışıkçısına kadar tüm ekip, Güngör Dilmen'in kaleme aldığı "Aşkımız Aksaray'ın En Büyük Yangını" müzikalinin sorunsuz sahnelenmesi için provalarını sürdürüyor.

Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu ile Büyükşehir Belediyesi Orkestra Şube Müdürlüğü sanatçılarını aynı sahnede buluşturacak müzikalin yönetmenliğini, Özer Tunca yapacak.

Nilgün Türksever Görgü ile Günay Yunus Güney'in yardımcı yönetmenliğini üstleneceği oyunda, Didem Hun Liman, Hakan Onat Peynirci, Altuğ Görgü, Nihal Türksever Erten, Müge Açıkdüşünenler, Oğuzhan Ayaz, İlke Özkaya, Kutlay Akbal, Utku Duman, Erkan Yılmaz, Uğur Serener, Serdar Soyer, Sergen Bölük, Fırat Üste, Volkan Yıldız, Faruk Oğur, Mehmet Ali Açıl, Ebru Serener Ergüç, Seçil Girgin Serener, Didem Akın, Duygu Nur Gücenmez, Tuba Bayram Böbek, Işıl Keskin Peynirci, Yüksel Hakverdi, Burcu Sarıgül, Tuğçe Şener ve Yasemin Çıtak rol alıyor.

İzleyicisini 19. yüzyılın son yıllarına uzanan zaman yolculuğuna çıkaran oyun, o dönemlerde İstanbul'un en köklü mahallelerinden Aksaray'a yeni yerleşen Mahitap ile buranın genç kemancısı Artin arasında yaşananları konu alıyor.

Oyunun prömiyeri, yarın saat 20.00'de Atatürk Kongre Kültür Merkezi Osmangazi Salonu'nda yapılacak.

Sıradaki Haber