17 °c

Mersin'de "Değirmendeki Hazine" sahnelendi

MERSİN (AA) - Mersin Devlet Opera ve Balesi (MDOB), yönetmenliğini Melih Öztürk'ün yaptığı "Değirmendeki Hazine" adlı çocuk müzikalini sahneledi. Orkestra şefliğini Aytuğ Ülgen'in yaptığı müzikal, Mersin Kültür Merkezi Opera Salonu'nda sahnelendi. Eserde başlıca rolleri Serkan Karagöz, Başak Yıldız, Itır Gözde Tuyan, Yusuf Ziya Büyükaslan, Levent Yetkin ve Burcu Özdoğan...

Kültür-Sanat Haberi
Mersin'de Değirmendeki Hazine sahnelendi
Mersin'de "Değirmendeki Hazine" sahnelendi

MERSİN (AA) - Mersin Devlet Opera ve Balesi (MDOB), yönetmenliğini Melih Öztürk'ün yaptığı "Değirmendeki Hazine" adlı çocuk müzikalini sahneledi.

Orkestra şefliğini Aytuğ Ülgen'in yaptığı müzikal, Mersin Kültür Merkezi Opera Salonu'nda sahnelendi. Eserde başlıca rolleri Serkan Karagöz, Başak Yıldız, Itır Gözde Tuyan, Yusuf Ziya Büyükaslan, Levent Yetkin ve Burcu Özdoğan paylaştı.

Dekor ve kostüm tasarımını Alev Tol'un yaptığı eserin koreografisi Tolga Ergen'e, ışık tasarımı ise Barış Arslan'a ait. Çocuklar müzikale yoğun ilgi gösterdi.

Eserde, tatilini köyde geçirmek isteyen "Haylaz" adlı çocuğun macerası anlatıldı. "Haylaz", köyde yaşayan dayısının yanına gitmek için çıktığı yolda bir çobanla karşılaşır. Çoban, ona tepedeki değirmenlerin birinde saklı hazineyi şifrelerle gösteren bir hazineden bahseder ve "Haylaz" bu hazineyi bulmak için maceraya atılır.


Sıradaki Haber