17 °c

TAG Production’nın ilk tiyatro çalışması "SÖZ" 21 Şubat'ta

TAG Production’nın sunduğu ilk tiyatro çalışması olan “SÖZ” 21 Şubat'ta Beyoğlu Hayal Perdesi’nde gerçekleştirilecek

Kültür-Sanat Haberi
TAG Production’nın ilk tiyatro çalışması SÖZ 21 Şubatta
TAG Production’nın ilk tiyatro çalışması "SÖZ" 21 Şubat'ta

TAG Production’nın organize ettiği ilk tiyatro çalışması olan “SÖZ”  oyunu 21 Şubat 2017 tarihinde saat: 20.00’de Beyoğlu Hayal Perdesi’nde gerçekleştirilecek.

TAG Production’nın sunduğu ilk tiyatro çalışması olan “SÖZ” bizi zamansız ve mekânız bir insanın hikâyesine davet ediyor. Pişmanlıkları, hayal ettikleri, korkuları, arzuları, bastırdıkları, kâbusları ve yalnızlığı ile hepimizin içinden bir ses ile…

Karakter; çocukluğu, ilk gençliği, aşkları, evlilikleri, erkekliği ve insanlığı ile hesaplaşma içine girer. Oyun; bizi geçmiş ile gelecek arasında bağları birbirine karışmış bir insanın zihninde yolculuğa çıkarır. Varoluşçu yaklaşım ile oluşturulmuş oyun; kendi hayatlarımız içinde taktığımız maskelerin altında yatan gerçekliği vurgulamaktadır. Bu gerçeklik ile yüzleşmek vurucu ve ağır olsa da; kendimizi anlamlandırabilmemiz için gereklidir. Ve tam bu yüzden; oyun, seyirciyi değişime zorlar. Soru sormaya başlayan izleyen için hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır.

“SÖZ” tek kişilik deneysel bir performans çalışmasıdır. Görsel tasarım ve birbirinden farklı bölümlerle kurgulanan oyun, zamansız bir insan hikâyesi anlatmaktadır. “SÖZ” oyunu 21 Şubat 2017 tarihinde saat: 20.00’de Beyoğlu Hayal Perdesi’nde gerçekleştirilecek galada davetliler ile buluşacak.

“Çok önce değil. Dün gibi. Aralarındaydım. Ve boğuluyordum. Bunu daha önce demiş miydim? Nefes alışverişim düzensizdi, sınırda tuttuğum dayanma gücüm tükenmiş ve tüm ruhum ele geçirilmiş gibiydi. Çok mu dramatik oldu. Aslında düşününce bu, sizin sorununuz değil. Hiçbir zaman sizin sorununuz olmadı.”

Sıradaki Haber