17 °c

'Bu adam beni aldattı ve dövdü'

Şarkıcı Işın Karaca, Brezilya'da zor günler geçiren eski eşi Sedat Doğan'ın kendisini dövdüğünü ve uyuşturucu bağımlısı olduğunu ifade etti.

Magazin Haberi
Bu adam beni aldattı ve dövdü
'Bu adam beni aldattı ve dövdü'

Şarkıcı Işın Karaca, Brezilya'da zor günler geçiren eski eşi Sedat Doğan'la ilgili çok sert açıklamalar yaptı. 

Doğan'ın ailesi tarafından kızı Sasha Mia'yı babasına göstermediği için suçlanan Karaca, "Bu adamın uyuşturucu bağımlılığı mevcut, bu adam beni aldattı, bu adam beni dövdü ve ben bunları bir kez dahi konuşmadım. Ama artık bu kadarı yeter, üzerime gelmesinler. Kimse o haldeki adama değil çocuğunu göstermek, kedisini bile göstermez" dedi.

Işın Karaca yaptığı açıklamalarının tamamı şu şekilde:

"Kasımdan bu yana hepimiz bir dram izliyoruz. Görüntülerini içim burkularak izledim. Ama bir insan ne yaparsa kendine yapar. 'Çocuğunu göstermiyor diyorlar. Kızıma kötü örnek teşkil etmesinden ötürü mahkemeden 18 yaşına kadar babasıyla görüştürmeme kararı çıktı. Ben çocuğumu koruma altına almak mecburiyetindeyim. Şimdi neden televizyona çıkıp hiç görmedikleri bir çocuğun tartışmasını yapıyorlar?

Ben boşanırken, onun kendi ayakları üzerinde durması için gereken her şeyi yaptım. Mal mülk verdim. 1 milyon liralık borcunu ödedim ve hâlâ ödüyorum. Bu ay eski şirketinin 5 bin liralık vergisini ödedim. Bunu kim biliyor?

Bu adamın uyuşturucu bağımlılığı var, bu adam beni aldattı, bu adam beni dövdü ve ben bunları bir kez dahi konuşmadım. Ama artık yeter, üzerime gelmesinler. Kimse o haldeki adama değil çocuğunu göstermek, kedisini bile göstermez."

Sıradaki Haber