17 °c

Cesur ve Güzel final yaptı

Tuba Büyüküstün ve Kıvanç Tatlıtuğ'un başrollerde olduğu Cesur ve Güzel final bölümüyle ekranlara veda etti.

Magazin Haberi
Cesur ve Güzel final yaptı
Cesur ve Güzel final yaptı

Star TV'de yayınlanan sezonun flaş dizilerinden Cesur ve Güzel final bölümüyle ekranlara veda etti.

Dizinin başından beri tutkulu bir aşk yaşayan Sühan ve Cesur'un başı beladan kurtulmuyordu. Herkes dizinin mutlu sonla bitip bitmeyeceğini merak ediyordu.

Rıza (Yiğit Özşener) tarafından kaçırılan Sühan'ı (Tuba Büyüküstün'ü) bulmak için ezeli düşman olan Tahsin (Tamer Levent) ve Cesur (Kıvanç Tatlıtuğ) iş birliği yaptı

Ancak işler düşünüldüğü gibi gitmedi. Rıza, Sühan'ı kapattığı odaya bir düzenek kurmuştu. Tahsin'in kapıyı açması ile tabanca ateş aldı ve Sühan vuruldu. Hastanede yoğun bakıma kaldırılan Sühan için doktorlar bir daha hiç uyanmayabilir yorumunu yapınca herkes göz yaşlarına boğuldu.

Komada olan Sühan, Korhan da dahil tüm ailesinin yanında olduğu, hiçbir olumsuzluğun olmadığı bir hayalin rüyasını görüyordu.

CESUR İÇİN ZOR KARAR...


Cesur için büyük bir karar verme zamanı geldi. Doktor, Sühan'ın karnındaki bebeğin onun hayati durumunu daha çok riske ettiğini söyledi. Eğer bebek alınırsa Sühan'ın yaşama şansı artacaktı...

Tahsin Korludağ'ın tüm itirazlarına rağmen Cesur, bu bebeğin Sühan'ı hayatta tutacağına inandığını söyledi ve bebeği aldırmadı.

Aradan zaman geçti...

RIZA KAÇMANIN YOLUNU BULDU


Bu esnada Rıza akıl hastanesinden kaçmanın bir yolunu bulmuştu.

Eşi Korhan (Erkan Avcı) Rıza tarafından öldürülen Cahide ise, her yerde Korhan'ın hayalini görmeye başlamıştı.

VE FİNAL...


Dizinin finalinde izleyiciler Sühan ölecek mi, Cesur ve Güzel mutlu sonla bitecek mi sorularının cevabını merak ediyordu.

Rıza hala dışarıdaydı ve tekneyle kaçma planları yapıyordu. Bu kısımda devreye Tahsin Korludağ girdi. Cesur'ın Rıza'ya bir şey yapmasına mani olan Tahsin, ona bir not bıraktı.

Bu notta kızının ve torununun ona ihtiyacı olduğu yazıyordu.

Ardından Tahsin, Rıza'nın olduğu tekneyi kendisi de içindeyken patlattı.

Doğum yaparken uyanan Sühan, Korhan adını verdikleri bebeğini kucağına aldı. Cesur, hem bebeğine hem de Sühan'a kavuşmuş oldu.

Cesur, Sühan ve bebekleri bir tekneyle mutlu mesut denize açıldılar.

Sıradaki Haber