17 °c

Çukur 6. bölüm fragman izle (27 Kasım Pazartesi)

Show TV'nin bağımlılık yapan dizisi Çukur'un yeni bölümünden ilk sahne yayınlandı. Çukur dizisi hangi gün, saat kaçta yayınlanacak? Çukur 6. bölüm fragmanı izle...

Magazin Haberi
Çukur 6. bölüm fragman izle (27 Kasım Pazartesi)
Çukur 6. bölüm fragman izle (27 Kasım Pazartesi)

Çukur dizisi hayranları git gide artıyor. Heyecan her hafta katlanarak devam ediyor. Genç kızların sevgilisi haline gelen, Çukur dizisinin Yamaç Koçovalısı, Aras Bulut İynemli oyunculuğu ile adından çokça söz ettiriyor. Show TV'nin sevilen ve insanı ekran başına kilitleyen Çukur dizisinin 27 Kasım Pazartesi günü saat 20.00'de Show TV'de yayınlanacak 6. bölümünden ilk sahne yayınlandı. Yayınlanan ilk bölümde görünene göre Yamaç Koçovalı zor bir karar vermek zorunda kalacağa benziyor. İşte yayınlanan ilk sahneden diyaloglar...

Ay Yapım imzalı Çukur’un altıncı bölümünden ilk sahne yayınlandı. Dizideki başrol Yamaç’ın, zor imtihanı başlıyor. Babası İdris, Yamaç'tan kendisinin Çukur’un lideri olduğunu herkese göstermesini istiyor. Yamaç'ın babası İdris’e verdiği tepki ise izleyicide şok etkisi yaratıyor.

Yamaç, babasına “Ben buraya lider olmaya gelmedim baba” diyerek karşı çıkarken İdris’in “Sen buraya aitsin. Artık hiçbir yere gidemezsin. Sadece Koçovalıların değil bütün Çukur’un kaderi senin kaderine bağlandı artık!” sözleri heyecanı arttırdı.

Çukur’un merakla beklenen 6. bölümü 27 Kasım Pazartesi günü saat 20.00'de Show TV'de!

ÇUKUR 6. BÖLÜM FRAGMAN

Senaryosunu Gökhan Horzum’un kaleme aldığı Çukur’un yönetmenliğini Sinan Öztürk üstleniyor. Çukur’da Aras Bulut İynemli, Dilan Çiçek Deniz, Erkan Kolçak Köstendil, Öner Erkan, Mustafa Üstündağ, Rıza Kocaoğlu, Ahmet Tansu Taşanlar, Nebil Sayın ve Kubilay Aka gibi son dönemin gözde oyuncuları ile usta oyuncular Ercan Kesal, Perihan Savaş ve Burak Sergen yer alıyor. Dizide bu isimlere Çetin Sarıkartal, Kadir Çermik, İrem Altuğ, Zeynep Kumral, Boncuk Yılmaz, Cem Uslu, Uğur Yıldıran, Aytaç Uşun, Elif Doğan, İlayda Alişan, Ece Yaşar, Mustafa Kırantepe, Halil Babür, Doruk Nalbantoğlu, Ilgaz Kocatürk ve Doğancan Sarıkaya eşlik ediyor.

ARAS BULUT İYNEMLİ (YAMAÇ KOÇOVALI) KİMDİR?

Koçovalı ailesinin gündüzleri kimyager, geceleri müzisyen küçük oğlu. Çukur’dan yıllar önce ayrılsa da ailesini ve Çukur’u korumak için mahalleye geri döner. Bu hareketi hem kendi hayatını hem de sevdiklerinin hayatını alt üst eder.

Aras Bulut İynemli Kimdir, Kaç Yaşında?
1990 yılında İstanbul’da doğan Aras Bulut İynemli, Beşiktaş Anadolu Lisesi mezunudur ve İstanbul Teknik Üniversitesi'nde Uçak Mühendisliği bölümünde okumaktadır. İlk olarak Arka Sokaklar dizisi ile kamera karşısına geçen İynemli, 2010-2013 yıllarında Mete Akarsu karkaterini canlandırdığı “Öyle Bir Geçer Zaman Ki” dizisi ile tanındı. 2013-2014 yılları arasında “Muhteşem Yüzyıl” dizisinde Şehzade Bayezid rolünü canlandırdı. 2015 yılında “Maral” dizisinde Hazal Kaya ile başrolü paylaştı. 2015-2016 yıllarında “İçerde” dizisinde Umut/Mert karakterini canlandırdı. Aras Bulut İynemli, “Çukur” dizisinde Yamaç karakterini canlandırmaya devam etmektedir.

Aras Bulut İynemli’nin Oynadığı Diziler
Çukur / Yamaç / 2017-
İçerde / Umut, Mert / 2016 – 2017
Maral: En Güzel Hikayem / Sarp Altan / 2015
Muhteşem Yüzyıl / Şehzade Bayezid / 2013 – 2014
Öyle Bir Geçer Zaman ki / Mete Akarsu / 2010 – 2013
Arka Sokaklar / Şeref / 2009
Aras Bulut İynemli’nin Oynadığı Filmler
Pek Yakında / Konuk Oyuncu / 2014
Mahmut ile Meryem / Mahmut / 2013
Tamam Mıyız? / İhsan / 2013

Sıradaki Haber