17 °c

Demet Akalın'ın gözlerini dolduran not!

Bodrum'da ailesiyle tatil yapan Okan Kurt işleri için İstanbul'a dönmek zorunda kaldı. Kısa süreliğine ailesinden ayrılan ünlü işadamının bıraktığı not ise Demet Akalın'ın gözlerini yaşarttı.

Magazin Haberi
Demet Akalının gözlerini dolduran not!
Demet Akalın'ın gözlerini dolduran not!

Bir süredir Bodrum'da ailesiyle tatil yapan Okan Kurt işleri için İstanbul'a döndü. Kısa süreliğine ailesinden ayrılan ünlü işadamının bıraktığı not Demet Akalın'ı çok duygulandırdı.

Okan Kurt bir kâğıda; 'Prenses karım; Bu yoğun tempoda bile bana kocan olduğumu hissettirip, beni mutlu etmeye çalıştığın için binlerce kez teşekkürler. Aşkımın meyvesi sana emanet. Ben her an sizin yanınızdayım. Benim değerli ve güzel ailemsiniz. Meleğim kızım; Çok güzel bir bayram tatili geçirdik. Her anında seninle zaman geçirdiğim için çok mutluyum. Ben yokken çok akıllı bir kız ol ve annenle güzel zaman geçir. En kısa zamanda kavuşmak dileğiyle, Cuma günü koynundayım. ' notuyla ailesine veda etti. 

Eşinin bu jesti karşısında çok duygulanan Demet Akalın notları sosyal medyada: “Ağlayarak okuduk… Babamız işe döndü… Hayatımın anlamı güzel yârim seni çok seviyorum” mesajıyla paylaştı.

Sıradaki Haber