17 °c

Dünyaca ünlü Türk tasarımcıdan 2024 yolunda büyük destek!

Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Abdurrahim Boynukalın, dünyaca ünlü Türk tasarımcı Zeynep Kartal Nişantaşı’ndaki mağaza açılışında önemli açıklamalarda bulundu.

Magazin Haberi
Dünyaca ünlü Türk tasarımcıdan 2024 yolunda büyük destek!
Dünyaca ünlü Türk tasarımcıdan 2024 yolunda büyük destek!

Dünyaca ünlü Türk tasarımcı Zeynep Kartal İngiltere’den sonra Türkiye’deki ilk ‘showroom’unu; cemiyet, sanat ve iş dünyasından isimlerin katıldıkları özel bir davetle Nişantaşı’nda açtı.

Etkinlikte Zeynep Kartal, muhteşem bir de defile düzenleyerek yeni sezon koleksiyonunu görücüye çıkardı.

‘DÜNYA ÇAPINDA MARKA’
Davete katılan Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Abdurrahim Boynukalın, Türkiye’nin 2024 Avrupa Şampiyonası adaylığı yolunda verilecek desteğin önemine değindi ve Zeynep Kartal’a ayrı bir parantez açtı. Boynukalın, Kartal’ın Türkiye’nin dünya çapında markalarından biri olduğuna vurgu yaparak şu ifadeleri kullandı:

‘SADECE SİYASİ İRADE YETMEZ’
Gençlik ve spor bakanlığı olarak, Cumhurbaşkanımızın talimatıyla 2024 Avrupa şampiyonasına aday olduk. Artık bu noktadan sonra bütün aday ülkeler gibi bu işin sadece siyasi irade tarafından değil; kültür-sanat, entelektüel çevreler, iş adamları ve sosyal girişimciler tarafından desteklenmesi de elzem. İşte bu minvalde; bugün dünyaca ünlü modacımız Zeynep Kartal hanımefendi ve sanat camiamızın tecrübeli yıldızı Ajda Pekkan’la bu kampanyaya desteği başka zeminlerde ifade etmiş olduk.

‘ÇALIŞMALAR DEVAM EDECEK’
Zeynep Hanım vatan, millet için çalışmanın içerisinde olacaklarını ifade etti. Defilenin hem başlangıcında hem son kısmında formalarını giydiler, 2024 Avrupa şampiyonası yolunda Türkiye’nin adaylığını desteklediklerini ifade ettiler. Aynı çalışmalar hız kesmeden başka yerlerde de devam edecek.

Sıradaki Haber