17 °c

Dünyaca ünlü Türk tasarımcının Erdoğan sevgisi: Ömrüne bereket!

Dünyaca ünlü Türk tasarımcı Zeynep Kartal, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a sanat dünyası ile birlikte gerçekleştirdikleri doğum günü sürprizinin detaylarını anlattı.

Magazin Haberi
Dünyaca ünlü Türk tasarımcının Erdoğan sevgisi: Ömrüne bereket!
Dünyaca ünlü Türk tasarımcının Erdoğan sevgisi: Ömrüne bereket!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan dün Orhan Gencebay, Ajda Pekkan, İbrahim Tatlıses, Yavuz Bingöl, Hülya Koçyiğit, Cengiz Kurtoğlu ve Sibel Can gibi Türkiye’nin önemli sanatçılarını Beylerbeyi Sarayı'nda kabul etti. Erdoğan’a doğum günü sürprizi yapmak için bir araya gelen sanat dünyasının önemli isimlerine dünyaca ünlü Türk tasarımcı Zeynep Kartal da eşlik etti.

‘ÇOK SICAK BİR HAVA OLUŞTU’

Lady Gaga, Cheryl Cole, Emma Miller, Tess Daly gibi birçok dünyaca ünlü starı giydiren Zeynep Kartal, Beylerbeyi Sarayı’nda gerçekleşen bu buluşmanın detaylarını ilk kez Medyaradar’a anlattı.

Ünlü modacı, içerde güzel bir sohbet havasının oluştuğunu söyledi. Kartal ayrıca ziyaretin bir bölümünde Hülya Koçyiğit ile beraber Cumhurbaşkanı Erdoğan’la Türkiye’nin yurt dışındaki tanıtımına ilişkin bir sohbet gerçekleştirdiklerini dile getirdi.

‘GÜÇLÜ TÜRKİYE GÜÇLÜ ERDOĞAN’

Zeynep Kartal son olarak, “Ben bir siyasetçi değilim ancak ülkemi çok seviyorum. Yurt dışında yaşayan bir Türk ve uluslararası platformlarda söz sahibi biri olarak her zaman ülkeye sahip çıkılması gerektiği inancını taşıyorum. Benim için ülkeye sahip çıkmak Sayın Cumhurbaşkanına sahip çıkmak demektir. Ülkemin her zaman güçlü ve söz sahibi olmasını isterim. Bunun yolu da Erdoğan’ın güçlü olmasından geçer. Sayın Cumhurbaşkanımızın ömrüne bereket. İnşallah nice güzel doğum günleri geçirir” ifadelerini kullandı.

Dünyaca ünlü Türk tasarımcı Zeynep Kartal, en son 17 Şubat'ta Londra Moda Haftası kapsamında Ajda Pekkan’la hazırladığı 25 parçalık özel koleksiyonunu görücüye çıkarmıştı.

Sıradaki Haber