17 °c

Türkiye Güzeli'nin içler acısı hali!

Eski Türkiye kraliçesi Banu Öztürk. çocuğunun babası İsmail A' ya sekiz ay önce boşanma davası açmıştı. Maddi ve manevi tazminat davası açan Öztürk. davada bir karara varılamayınca maddi geçimsizlik sebebiyle soluğu kadın sığınma evinde aldı.

Magazin Haberi
Türkiye Güzelinin içler acısı hali!
Türkiye Güzeli'nin içler acısı hali!

Miss Globe 2009 Türkiye güzeli seçilen Banu Öztürk, İşadamı İsmail A. ile 2014 yılında evlenmişti. Çiftin bu evlilikten bir erkek çocukları dünyaya gelmişti fakat mutlulukları pek uzun sürmedi. Öztürk, iki yıl şiddet gördüğü gerekçesiyle sekiz ay önce eşine boşanma davası açmıştı..

Kadın sığınma evine yerleşti

İşadamı İsmail A'dan 6 milyon TL maddi ve manevi tazminat talebinde bulunan Öztürk, 35 bin TL de nafaka istedi. Fakat dava sonuçlanmayınca oğlunu da alan Banu Öztürk maddi geçimsizik sebebiyle kadın sığınma evine yerleşti.

Ağzımdan kan gelene kadar dövdü

SHOW TV'ye konuşan Öztürk,“Muhteşem bir hayatım vardı. Şu an içler acısı bir haldeyim. Maddi imkansızlık nedeniyle çocuğumla kadın sığınma evine yerleştim. Eşim en son ağzımdan kan gelene kadar beni dövdü. Bıçakla tehdit etti. ‘Seni öldürürüm buraya gömerim’ dedi. Ben de dayanamadım, boşanma davası açtım” ifadelerini kullandı.

Sıradaki Haber