17 °c

Gülben Ergen 'Çocuklar Gülsün Diye' 350 bin lira harcadı

'Çoçuklar Gülsün Diye' kampanyasıyle birçok ilde anaokulu yapımına öncülük eden Gülben Ergen, Eskişehir'de yapımı devam eden anaokulu için kendi cebinden 350 bin lira harcadı...

Magazin Haberi
Gülben Ergen Çocuklar Gülsün Diye 350 bin lira harcadı
Gülben Ergen 'Çocuklar Gülsün Diye' 350 bin lira harcadı

Ekranlarda hem şarkıcı hemde oyuncu olarak gördüğümüz ünlü sanatçı Gülben Ergen, 2010 yılında başlattığı 'Çocuklar Gülsün Diye' kampanyasıyla birçok bölgede okul inşa etti.

Bu zamana kadar proje kapsamında Tokat, Mardin, Trabzon Vakfıkebir, Erzurum, Sinop, Hatay, İstanbul, Aydın, Zonguldak, Van, Sivas, Manisa, Çanakkale Eceabat, Kars, Trabzon Of ,Tekirdağ, Çanakkale Biga, Şanlıurfa, Kahramanmaraş, Konya Cihanbeyli, Bursa, Antalya, Manisa Soma, Gaziantep , Erzincan , Mersin , Konya Akşehir , Antalya Konyaltı , Ankara , Ağrı , Uşak , Artvin , İzmir , Rize , Ordu Altınordu ve Ordu Fatsa'da olmak üzere toplam 36 anaokulu inşaatı tamamlandı.

İş dünyasından da destek

Ergen’in yapımına Eskişehir’de başlanan derneğin 37’nci anakoulu için de cebinden 350 bin lira harcadığı ortaya çıktı. Derneğin faaliyetlerini tekrar gündeme taşımaya çalışan Ergen’in, iş dünyasından destek beklediği ve yeni anaokulları için tekrar harekete geçtiği öğrenildi. Gülben Ergen, Eskişehir’de yapımı süren anaokulu inşaatının fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaştı.

Sıradaki Haber