17 °c

İçerde'de büyük buluşma

Show TV'nin reyting rekortmeni dizisi İçerde, yeni bölüm fragmanı ile sevenlerini heyecanlandırdı. Sarp ve Mert’in duygusal görüntüleri akıllara “Yılmaz Kardeşler kavuşuyor mu?” sorusunu getirdi.

Magazin Haberi
İçerdede büyük buluşma
İçerde'de büyük buluşma

Ay Yapım imzalı İçerde’nin bu akşam ekranlara gelecek bölümü heyecanı doruk noktasına çıkaracak. Bölümün yayınlanan son fragmanında gözyaşları içinde birbirlerine sıkıca sarılan Sarp ve Mert’in duygusal görüntüleri akıllara “Yılmaz Kardeşler kavuşuyor mu?” sorusunu getirdi. Dizinin heyecanla beklenen anı bu akşam yayınlanacak.

Pazartesi akşamlarının zirvedeki ismi ‘İçerde’de nefesler tutuldu. Yayınlanmaya başladığı günden itibaren ‘İçerde’ takipçilerinin beklediği tarihi an bu akşamki bölümde ekranlara gelecek. Bir saklambaç oyunu sonrası birbirlerinden ayrı düşen Sarp ve Umut’un (Mert) büyük buluşması izleyicileri derinden etkileyecek. Yayınlanan son fragmanda Sarp ve Mert’in, geçtiğimiz bölümlerde epik bir dövüş sahnesine imza attıkları çatıda bu sefer iki kardeş olarak gözyaşları içinde birbirlerine sıkıca sarıldıkları an, bölüme damgasını vuracak. İlk olarak dizinin oyuncularından Çağatay Ulusoy ve Aras Bulut İynemli’nin sosyal medya hesaplarından paylaştığı fragman, heyecanı doruk noktasına taşıdı.

Rüya mı, gerçek mi?

Ters köşe hamleleriyle izleyiciyi her zaman şaşırtan ‘İçerde’nin takipçileri fragmanla birlikte o büyük sorunun cevabını beklemeye başladı: “Sarp ve Mert’in sarıldıkları an rüya mı, yoksa gerçek mi?” Sarp ve Mert, kardeş olduklarını gerçekten öğrenecekler mi sorusunun cevap bulacağı ‘İçerde’nin yeni bölümü nefesleri kesecek. ‘İçerde’nin yeni bölümü 22 Mayıs Pazartesi saat 20:00’da Show TV’de ekranlara gelecek. 

Sıradaki Haber