17 °c

İrem Derici'nin sağlık durumu nasıl?

Yoğun bakıma alınan şarkıcı İrem Derici'nin sağlık durumuyla ilgili Acıbadem Fulya Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Reha Baran açıklama yaptı.

Magazin Haberi
İrem Dericinin sağlık durumu nasıl?
İrem Derici'nin sağlık durumu nasıl?

Acıbadem Fulya Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Reha Baran İrem Derici'nin sağlık durumu ile ilgili olarak dün şunları söylemişti.: “Hastamız İrem Derici; gastroenterit ve idrar yolu enfeksiyonu tanıları ile takip edilirken gelişen elektrolit dengesizlikleri, vücut toplam su dengesi bozuklukları ve solunum zorluğu nedeniyle yoğun bakım ünitesinde izlem ve tedaviye alınmıştır. Hastamızın tedavisi sürmektedir”

Bugünde hastaneden ikinci bir açıklama geldi. İşte o açıklama:

İrem hanımı iki gün önce hastanemize transfer ettik. İrem hanımın genel durumu geldiği güne göre daha iyi. Şu an bilinci açık, bizimle sohbet edebiliyor, gazete okuyabiliyor.

Kendisi bir hafta önce bağırsak enfeksiyonu, idrar yolu enfeksiyonu şüphesiyle tedavi altına alındı. Sıvı kaybı olmuş hastamızda, sıvılar verilmiş. Normalde vücut, sıvı dengesizliğini yerine koyması gerekirken hastamızda dengesiz gitmiş. Ve bundan dolayı solunum sıkıntısı olmuş. Vücuda yeterinde oksijen gitmediği için, yoğun bakıma aldı.

Bazı değerleri istediğimiz gibi yerine oturmadı. Bunun günler içinde azalacağını ve düzeleceğini düşünüyoruz.

İnşallah önümüzdeki günlerde daha iyi haberler vereceğimizi düşünüyoruz.
 

Sıradaki Haber