17 °c

Serenay Sarıkaya olsaydı daha kötü olurdum

Deneyimli gazeteciler Müge Dağıstanlı Erdoğan ve Gülşen Yüksel Salt’ın sunduğu 2.Sayfa, magazin gündeminin nabzını tutmaya devam ediyor.

Magazin Haberi
 Serenay Sarıkaya olsaydı daha kötü olurdum
Serenay Sarıkaya olsaydı daha kötü olurdum

Programın bugünkü stüdyo konuğu Ebru Şallı’nın sevgilisi Uğur Akkuş’un eski eşi Gonca Sağlam’dı. Sağlam, biten 10 yıllık evliliğini ve yaşadığı zor günleri Müge Dağıstanlı Erdoğan ve Gülşen Yüksel Salt’a anlattı.

İŞTE CANLI YAYINDA İTİRAFLARIN SATIR BAŞLARI

*Bir senedir Sinem Gedik’e yapılan şeyler bana yapılıyor. Karşı tarafın avukatı sürekli 'elimizde görüntüler var' diyor.  Ben uyurken çekilmiş, kim neden çekmiş belli olmayan görüntüler. Kimde olabilir? Zorlarlarsa Instagram hesabında yayınlarım saklayacak hiçbir şeyim yok. Elimde belgelerle savcılığa gittim. Evde çekilmiş, özel yatak odamda çekilmiş görüntüler. Bunun çekilmesi gazetelere televizyonlara verilmesi suç

*Çeken kişi cep telefonuyla çekmiş. Ben orada baygınım ,hatırlamıyorum. Tek değilim ,çeken kişinin sesi var. TV'den arayıp "elimizde görüntülerinden var" dediler. "Çekinecek bir şeyim yok ,veren" dedim. Sonra baktım ben orada baygınım görüntülerde. Bir şekilde nasıl olduysa artık. En son çay içtiğimi hatırlıyorum. Gayet planlı projeli bir şey. Hissettiniz mi derken son zamanlarda olanlar buydu. Sesi var ya”

“Parmaklarımın ucu ağrıyordu 'bayıldın yere düştün' dediler. Şu an dava açtım. Tehdit ve şantaj davası açtım

* Ceceli meselesine benzettim ve çok üzüldüm. Bence burada olay para. Yuvalarını korumak istiyorlar ama asla evlenemeyeceği tarzda kadınlarla birlikte olup gelmek istiyorlar. Eşler bunu ortaya çıkarınca bu adamlar boşanmak durumunda kalıyorlar. Bunlar ortaya çıktığı zaman cici çocuk imajı için evlenmek zorunda kaldı. 

*Sözleşmeden dolayı çok konuşamıyorum. Bir an önce duyurmaya çalıştım "bilmiyordur" dedim. Sonra o müthiş bir genişlikle "biliyorum ve mutluyum" dedi. o zaman söylenecek bir şey yok. Sonrasında beni kızdıran açıklaması “Gonca Akkuş'un evliliği 4 yıl önce bitmiş”. Büyük çocuğum 4 yaşına girmemiş, küçük çocuğum henüz yürümüyor. Ben aşksız bir evlilik yaşayacak kadın değilim. "Muhakeme edebilecek bir kadın değil o böyledir" diyorlar o da böyle diyor. Aşk olmadıkça bir saniye bile beklemem. O aşk da dolu dolu olmalı. 

*Alyansı göstermesi değil de sürekli neden poposunu gösteriyor onu anlamıyorum. Evli bir adamla dini nikah yapıyor, bunu yapabilen yüzükle de gezer. Ahlak kriterleri yok. çok yakını var her özelini de gelip bana anlatıyor, hakkında da bir şey duymak istemiyorum ama anlatıyor. Hakkında daha önce dediğim çıplak pozları vardı gibi lafların çok hoşuna gittiğini söylüyor. Lütfen bana dava açsın ben de davada bu yakınının adını açıklayayım. Her şeyi bana tek tek anlatıyor.  Ve bu çok yakınından biri. Belki beni susturmak için söyledi.

KARŞIMDA BİR SERENAY SARIKAYA OLSAYDI...

*İlk başlarda bakıyordum Ebru'nun sosyal medyasına. İster istemez insan bakıyor. Fiziksel olarak kıyaslamadım. İlk aldatıldığınız zaman "ben yetersiz miyim, güzel değil miyim "oluyor. Karşımda bir Serenay Sarıkaya olsaydı daha kötü olurdum ama Ebru Şallı’da o kadar kötü olmadım.

*Ebru Şallı’nın evliliğinin bitiş nedeninin aldatması olarak biliyorum. Bakışlarımı benzetiyorlardı Ebru Şallı’ya artık hoşlanmıyorum bundan. “

ERBU'YA 500 BİN TL ÖDENMİŞ

“Parası olan herhangi bir kadın evli bir adamla birlikte olmaz. Bizim şirketten 500 bin TL bir ödeme yapılmış o zaman. Ebru Şallı’ya elden ve nakit. Geçen yıl mart ayında. bana bunu çalışanlar söyledi.“

 *42 kiloya düştüm. 50 falandım.

*Ebru Şallı inşallah evlenir Allah mutlu etsin.

*Şu an bekarım. Bekar bir adamla birlikte olsam senle görüntülenmek istemiyorum derse neden derim.

MADDİ DURUMUM İYİ

*0 senedir maddi durumun çok iyiydi. Ben korumak adına savaş verdim. Fakat İstanbul’un çok iyi yerlerinde çok iyi evlerim var. Evler artık benim ama hiçbirinin yakınından geçemiyorum. Çöktüler. Benim zaten 7-8 tane vardı. Bir tanesine kiraya vereceğim için anahtarını değiştireceğim. En son Murat Dalkılıç ve Merve Boluğur’a vermiştim. Evim boş, emlakçıyla anlaştım. Bir baktım kriminal polisler parmak izi alıyorlar. İçeriye birini koymuşlar, 'evde hırsızlık oldu' demişler. Ben gittiğimde 'ne oldu' dedim, "Gonca Akkuş soymuş" dediler. "E o benim bu ev boştu" diyerek anlattım. Çok ağırıma gitti”

Sıradaki Haber