17 °c

Kenan Harbiye'yi "Dansa Kaldır"dı!

Türk Pop Müziği'nin ünlü sanatçısı Kenan Doğulu, yedi şarkıdan oluşan yeni albümü "Vay Be"nin ilk İstanbul konseriyle Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu'nda muhteşem bir konser verdi.

Magazin Haberi
Kenan Harbiyeyi Dansa Kaldırdı!
Kenan Harbiye'yi "Dansa Kaldır"dı!

Kenan Doğulu, Atlantis Yapım organizasyonuyla gerçekleşen İstikbal Harbiye Açıkhava Konserleri kapsamında Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatros'nda sevenleriyle buluştu.
Biletlerin günler öncesinden tükendiği konserde Doğulu, eski ve yeni şarkılarını Açıkhava'yı hınca hınç dolduran beş bin kişilik coşkulu bir dinleyici korosu eşliğinde seslendirdi. Sahneye sürprizlerle çıkan ve hayranlarını coşturan Kenan Doğulu, haftalardır hazırlandığı konserinin finalinde ayakta alkışlandı.

Doğulu konsere yeni albümünden "Issız Ada" şarkısı ile başladı. ‘Bugün kurtlarımızı fena halde dökeceğiz. En yeni şarkılar ve sevdiğiniz birçok şarkımı vaktimiz yettiğince birlikte söyleyeceğiz. 2 saat boyunca hayattan kopmaya ve deli gibi dans etmeye hazır mısın İstanbul’ diyerek tüm Harbiye’yi dansa çağırdı. Son günlerde popüler olan "Dansa Kaldır" şarkısıyla da izleyicilerin hepsi dans etti.

Konserde 30’u aşkın şarkı seslendiren Doğulu’yu dinlemeye gelenler arasında İrem Sak, Beyza Şekerci – Engin Hepileri, Nilgün Belgün, Duygu – Uğurhan Akdeniz, Buse Varol, Tuvana Türkay gibi isimler yer aldı.

   

Sıradaki Haber