17 °c

"Kimse namusumuza dil uzatamaz!"

TV8'de yayınlanan TV izleyicisinin çok sevdiği Survivor yarışmasında hile yapıldığı iddiaları sonrası Acun Ilıcalı'dan belgeli bir açıklama geldi.

Magazin Haberi
Kimse namusumuza dil uzatamaz!
"Kimse namusumuza dil uzatamaz!"

TV8'de yayınlanan TV izleyicisinin çok sevdiği Survivor yarışmasında geçtiğimiz sezonun finalinde SMS oylarında sahtecilik yapıldığına dair iddiaların ardından TV8'in patronu ve Survivor yarışmasının sunucusu olan Acun Ilıcalı'dan belgeli bir açıklama geldi.

'Survivor' yarışmasında geçtiğimiz sezonun finalinde SMS oylarında sahtecilik yapıldığı iddia edildi. İddia üzerine, SMS oylarını onaylayan noter Rabia Kaban hakkında soruşturma izni istendi. Bu gelişmeler üzerine açıklama yapan ve iddiaları yalanlayan Acun Ilcalı oylama sonucunun belgesini yayınladı.

Bu gelişmlerin ardından Twitter hesabından açıklama yapan Acun Ilıcalı, "Ne olmuş? Adamın biri sonuçtan memnun olmamış, şikayet etmiş...Yıllardır yetkili kurumlardan gelen oylama sonuçlarını noter tespit ediyor, biz de açıklıyoruz. Noterden daha güvenli bir kurum var mı? Bize hile yaptınız diyen iftiracıdır" dedi.

Ilıcalı ikinci paylaşımında ise "Madem oy adetlerini gösteren sonuçları görmek istiyorlar, onu da hemen paylaşırız. Biz kimsenin hakkını yemeden emeğimizle buralara geldik, isteyen her şeyi inceler, kimse namusumuza dil uzatamaz" ifadelerini kullanarak oylama sonucunun belgesini yayınladı. Yayınlanan belgede finale kalan Ogeday Girişken'in 525 bin 803 oy, Adem Kılıççı'nın ise 453 bin 856 oy aldığı görüldü.

Sıradaki Haber