17 °c

Paris Moda Haftasında Türk mücevherleri

Ünlü Mücevher Tasarımcısı Hanzade Topaloğlu, sahibesi olduğu mücevher markası TOPHILLS'in Paris moda haftasına özel mücevherleri ile Haute Couture tasarımcıların kreasyonlarını süsledi.

Magazin Haberi
Paris Moda Haftasında Türk mücevherleri
Paris Moda Haftasında Türk mücevherleri

Oriental Fashion Show; Londra, Doha, Kuveyt, Bakü, Almatı, Semerkant, Moskova, Marakeş ve İstanbul’un ardından 22-23 Ocak’ta Paris’teki meşhur Peninsula Otelinde düzenlendi.

On iki tasarımcının 2019 İlkbahar-yaz koleksiyonlarını sunduğu moda şovu, Mısır, Lübnan, Filistin, Fas, Cezayir, Libya, Tunus, Gürcistan, Pakistan, Rusya'dan modacıların katılımı ve bir Türk Mücevher Tasarımcısının temsiliyle gerçekleşti.

Ünlü Mücevher Tasarımcısı Hanzade Topaloğlu, sahibesi olduğu mücevher markası TOPHILLS'in  Paris moda haftasına özel mücevherleri ile Haute Couture tasarımcıların kreasyonlarını süsledi.

Yurtdışında HannZade olarak tanınan Hanzade Topaloğlu, Showun konseptine özel, doğu batı senteziyle harmanlanan  kreasyonları ile kapalıçarşı zanaatkarların emeğini mükemmel bir şekilde gözler önüne serdi.

Tasarımlarında, doğaya zarar vermeden elde edilen Laboratuvar Pırlantası taşlar kullanan HannZade, ekolojik mesaj içeren Yeni Nesil Mücevher trendiyle Dünya basınının ilgi odağı oldu.

Mısırlı ünlü moda tasarımcısı Hany El Behairy,   Hann Zade'yi tebrik edip showun kapanışını sahnede Ünlü Türk mücevher tasarımcısı ile beraber yaptı.

Sıradaki Haber